![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Up/Down İzinli VDS
Herkese iyi forumlar. Sorunsuz up/down yapabileceğim bir VDS/Dedicated arıyorum. Aşağıda listelediğim şartları taşıyorsa benim için yeterli.
Tercih ettiğim özellikler:
Konsol - VNC bağlantısına sahip olan.
Port: 1 Gbps
Trafik: Aylık 1TB Yeterli (Gerçekten düzgün hesaplanması gerekiyor. Çünkü önceden satın aldığım hizmette bazen kontrol ettiğimde fazlasıyla kullanılmış olarak gösteriyordu ve bu çok sinir bozucu bir durum)
RAM: En az 16 GB
Depolama: En az 200 GB NVME SSD veya sadece SSD
İşletim Sistemi: Server 2019 / Server 2022 / Win 10 / Win11
İşlemci: 8 çekirdekli performansa yönelik bir işlemci. (Kesinlikle işlemci GHZ kısıtlaması olmamalı)
Kontrol Paneli: Sunucuyu rahatça kapatıp açabileceğim, gerekirse format atabileceğim, yeniden farklı bir sistem kurabileceğim bir paneli olması gerekli.
Destek: Olası bir problemde 2-3 saat içinde geri dönüş ve çözüm sağlayan, sunucu durduk yere yavaşladığında(benden kaynaklı değil) biz saldırıya uğradık o yüzden sizin sunucu yavaşladı demeyecek kadar koruması olan ve çözüm odaklı bir teknik desteğin olması.
Konum: Almanya, Fransa, Amerika, İngiltere fark etmez yeterki up/down hızları yüksek ve izinli olsun ve de sorun çıkartmasın yeterli. TR lokasyon kesinlikle istemiyorum.
Eğer test etme imkanım olursa ve istediğim gibiyse en az 3 aylık satın almayı planlıyorum. Ayrıca indirimli olursa harika olur.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 228 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)