Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda bir sorun var RAM kullanımı bazen %99 oluyor ve bilgisayar donuyor (ilgili konu burada var) Bu yüzden bana bilgisayar çalışırken hangi program açıldı ve ne kadar RAM kullandı kayıt altına alabilecek bir program lazım ama bu işlemi kendi saniye saniye yapmalı çünkü donunca ben bir şey yapamıyorum.
Lütfen Bunu Oku: Format attım düzelmedi ve memtest86 ile tarama yaptırdım hata çıkmadı kullandığım bir program buna neden oluyor diye düşünüyorum ama bunu bulamıyorum birde lütfen görev yöneticisinden bakabilirsin yada performans izleyiciden görebilirsin cevaplarını vermeyin...
Teşekkürler.
Ram Zamanla %99 Kullanıma Ulaşıyor...
Merhaba, Bilgisayarım günde 10-12 saat açık kalıyor ve uzun süre kullandıktan sonra gün içerisinde ram kullanımım %99 seviyesine çıkıyor ve bilgisayar hiçbir şey yapamaz hale geliyor bu sorunun bir anda olmuyor yavaş yavaş yükselme oluyor önce kasmaya sonra donmaya ve en sonunda tamamen donuyor ve reset atmadan bir işlem yapamıyorum ekte olan videoyu bile günlerce uğraşarak zor zoruna görev yöneticisini açtım ve çektim görünürde fazla ram kullanan bir şey yok ama neden böyle olduğunu anlamadım...
Neden olur nasıl çözülür yada bunu takip edip anlayacak bir program var mı?
Not: Format Attım çözülmedi.. Genelde Gameloop dan Pubg Mobile oynarken oluyor.
Sistem. AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40, GHz RX590, 16GNRAM
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 293 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware