Ayahuasca Çayı
Ayahuasca, Amazon yağmur ormanlarının derinliklerinde yetişen büyülü bir bitki.Öyle ki, bu bitkinin tohumlarının uzaylılar ya da yakaza cinleri tarafından insanlara verildiği söylenir. Rahatça astral alemde insanlarla iletişim kurabilmeleri ve onları istekleri doğrultusunda kullanmak için. (Yakaza cinleri hakkında bilgi almak için tıklayın)
Banisteriopsis caapi lianasının yapraklarıyla hazırlanan ve psikoaktif özelliklere sahip bir içecektir.Hazırlama yöntemleri ormanın derinliklerinde yaşayan ilkel bir topluma kimler tarafından nasıl öğretildi bu büyük bir merak konusudur. 2. Dünya savaşı sırasında bu karışımın peşine düşen Nazi Alman subayları bu ilkel halkın çayı hazırlama aşamaları sırasında uyguladıkları karmaşık yöntemleri şaşkınlıkla izlemiş ve tüm bu bilgiler Adolf Hitler'e rapor edilmiştir. Nazi Almanyası'nın inanılmaz yükselişinde bu çayın etkisi olduğu söylenir.
Bu içecek, yüzyıllardır Orta ve Güney Amerika yerli halkları tarafından dini ve şifalı amaçlar için kullanılmıştır. Ayahuasca'nın tarihi, Amazon kültürlerinin derin köklerine dayanmaktadır ve geleneksel şamanik uygulamalarla sıkı bir şekilde bağlantılıdır. Bir çok soruna iyi gelen şifalı bir çay olması ayahuasca satın almak için gerçekten en önemli sebeplerden biri.
Ayahuasca çayı satın al Ayahuasca içeceği genellikle bir dizi bitkinin karışımıyla yapılır, en yaygın olanı ise Banisteriopsis caapi lianası ve Psychotria viridis yaprağıdır. Banisteriopsis caapi lianası, içeceğin psikoaktif bileşeni olan beta-karbolin adı verilen MAOI (Monoamin oksidaz inhibitörleri) içerir. Psychotria viridis yaprakları ise dimetiltriptamin (DMT) içerir (Dmt Nedir Öğrenmek İçin Tıklayın), bu da ayahuasca içeceğinin psikedelik etkilerinden sorumludur. DMT normalde sindirim sistemi tarafından parçalanır, ancak MAOI'ler içerdiği için ayahuasca içildiğinde aktif olarak emilir. Yukarıdaki yazı biraz karmaşık geldiyse Ayahuasca satış whatsapp hattımıza mesaj yazarak bu konu hakkında daha açık bilgi edilebilirsiniz.
Ayahuasca deneyimi, kişinin psikolojik ve duygusal deneyimlerinde derin bir dönüşüm sağlayabilir bu yüzden Ayahuasca çayı satın al. Kullanıcılar, genellikle yoğun görsel ve işitsel halüsinasyonlar yaşarlar ve kendilerini derin düşüncelere ve duygusal deneyimlere dalmış bulabilirler. Bu deneyimler sırasında kişisel anlayış, kendine dair içgörüler ve duygusal iyileşme yaşanabilir.
Birçok kişi ayahuasca deneyimini bir tür ruhsal keşif ve derinlemesine kişisel inceleme aracı olarak görür. Bu içecek, kendi içsel dünyalarını keşfetmek, derin köklerine inmek ve varoluşsal soruları sorgulamak isteyenler için bir araç olabilir. Bununla birlikte, ayahuasca deneyimi ciddi ve derin bir ruhsal deneyim olabilir ve bazı kullanıcılar için zorlayıcı veya korkutucu olabilir.
Ayahuasca deneyimi yaşamış kişilerin deneyimlerini okumak için tıklayın.
instagram dm sorunu
Bilgisayarım da takipçilerime yeni mesaj göndermek istediğimde bunu yapamıyorum. Aşağıdaki uyarıyı alıyorum
Disappearing messages aren't available on Instagram.com yet
To send and receive new messages in this chat, use the Instagram app.
Daha düne kadar böyle bir sorun yoktu. Sorunu web de arattım bir tane bile böyle bir sorun hakkında içerik girilmemiş yardımcı olabilecek birileri var mı?
Telefonda açabiliyorum ama ben pc den kullanıyorum hesabımı.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 182 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sosyal Medya ve Mesajlaşma