En bütçe dostu kullanılan FF 24-70 kurulumu
Yeni fotoğraf makinemi bulma yolculuğumda pek çok ileri geri yolculuktan sonra, bunun mümkün olduğu kadar ''basit'' olmasını istediğim sonucuna vardım. Yanımda bir sürü lens taşımak istemiyorum ve sanırım zevkim de değişti. Eskiden bütün gün prime lens kullanıyordum ama bugünlerde bunun biraz kısıtlayıcı olduğunu düşünüyorum.
bu yüzden gerçekten aradığım tek şey (kullanılmış pazar), tek bir 24-70 2.8 ile uygun fiyatlı bir FF kurulumu. Kamera markasını pek umursamıyorum bile. Şu anda lense daha çok odaklandım. Tüm yeni şeylere bakarsanız 24-70 2.8 çok pahalı olabilir (ve benim için çok pahalı), bu yüzden bu konuda en uygun fiyatlı yaklaşımın ne olduğunu merak ediyordum. İkinci el piyasada lensin 400-500 euro aralığına bakıyoruz. orada çok sayıda tamron ve sigmanın yanı sıra eski 1. nesil canon L ef ve ayrıca nikon F montaj parçaları var.
ve sonra maddi gücümün yettiği bir beden seçiyorum ama şu anda beden o kadar da umurumda değil. gerçekten kullanılmış bir sony a7ii gövdesinden z6'ya veya ucuz bir canon R gövdesine veya hatta kullanılmış bir 5D/D700 veya buna benzer bir şeye kadar herhangi bir şey olabilir. Gövde gerçekten umurumda değil ve daha sonra yine de gövdeyi yükseltebilirim ama önce lensi kontrol ettirmek istiyorum.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 94 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu