Bilgisayar ev ağımdaki Wi-Fi veya Ethernet'e bağlanmıyor
Merhaba, yardım istemek için burasının doğru yer olup olmadığını bilmiyorum, bu yüzden burada olmaması gerekiyorsa özür dilerim, ancak bir aydır sorun yaşıyorum ve hayal kırıklığına uğradım. Masaüstü bilgisayarım evdeki wifi ağıma bağlanmıyor, Ethernet veya wifi adaptörüyle bağlanmıyor (wifi kartının hasar görmesi veya başka bir şey olması ihtimaline karşı yenisini aldım). WiFi'im bilgisayarım dışında evimdeki her cihazda çalışıyor, ancak bilgisayarım diğer wifi ağlarında da çalışıyor. Hata her zaman DNS sunucusu bağlantısındadır ancak yönlendirici ve modemde her şey iyi görünüyor. İSS'nin cihazımı engellemiş olabileceğini düşündüm. Ancak engeli kaldıramıyorum çünkü büyükannem ve büyükbabam kablosuz internetin parasını ödüyor ve bu konuda onları aradığımda neden bahsettiğimi anlamıyorlar ve telefonu kapatıyorlar. Gevezelik ettiğim için özür dilerim ama kaçırdığım bir şey olup olmadığını bilen var mı? Ağ ayarlarımı, yönlendiricimi, modemimi ve bilgisayarımdaki dns önbelleğini sıfırlamayı denedim (bunun ne olduğundan emin değilim). Neyse, uzun yazı için tekrar özür dilerim!
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 84 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Network ve Güvenlik