Eos 200d batarya
Merhaba Canon Eos 200d kullanıcısıyım, yanlış bilmiyorsam bataryası Lp-e17 olmakta, fakat bayadır kullandığım için 100% dolu bir batarya beni şu an 20 dakika anca götürüyor, bu yetersiz kaldığından yeni bir batarya almak istedim fakat orijinallerine baktığımda fiyatı 2.5k gibi bir şey gördüm ve açıkçası benim için fazla geldi, çünkü sadece hobi olarak kullanıyorum boş zamanlarımda, muadillerini kullanmam sizce sıkıntı yaratır mı? ve önerdiğiniz bir muadil marka var mı?
Okul nedeniyle tecilim uzayabiliyor mu
Merhaba ben 2023 yılında önlisans bölümünden mezun oldum ve tecilim 2025 de sonlanacak gözüküyor, fakat ben 2023 yılında farklı bir bölüme girdim önlisans yine, denk oldukları için tecilimin uzamayacağını biliyorum, fakat ikinci dönem yine bir önlisans bölümünden çap kaydı yaptırdım, seneye alttan ders alarak okulu uzatmamaya çalışacağım fakat uzarsa askerliğim ile çakışacak, bu durumda askerliğimi çap bölümümün bitişine erteleyebiliyor muyum yoksa okulu bırakıp gitmek zorunda mı kalıyorum?
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 268 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları