Boot Ekranında M2 Sdd Görülmüyor
Merhaba anakartım msi b450m mortar max 2 tane m2 ssd var anakartıma takılı 500 ve 1 tb olarak bios ilk ekranına girdiğimde görüyorum fakat format atmak için boot ekranına girdiğimde 2 m2 ssd göremiyorum o yüzdne onalra bir türlü sistem kurmayı başaramadım ve bir türlü işin içindne çıkamadım gitti yardımcı olursanız çok sevineceğim çünkü 15 20 gündür baya vieo izledim araştırdım fakat çözümü bulamadım
Msi Afterburn Anlık Mhz yükselmesi
Merhaba ikinci el asus tuf 3080 ekran kartı aldım msi afterburnu kurdum birşey dikkatimi çekti normal mi anormal mi bilemiyorum. Afterburn programında bir kaç saniyeliğine mhz değeri 9500 lere kadar çıkıyor sonra tekrar düşüyor masaüstünde hiç bişi yapmazken bu normal bişi mi ?
Asus Tuf Rtx 3080 3Dmark Testi
Merhaba kartı ikinci el olarak aldım ve 3dmark testi yaptım kapanıyormu kapanmıyor mu gibisinden kapanma olmadı fakat sonuçtaki tablodan pek anlamıyorum işi bilen arkadaşlar bakıp kartın değerleri düzgün çalışıyor mu çalışmıyor mu söylers sevinrim
Merhaba... 2. el olarak Corsair RM850 (2021) 850W 80 Gold Tam Moduler Siyah Guc Kaynagi aldım. Bir kaç gün deneme zamanım var sağlammı bozuk mu olduğnu anlamam için ne yapabilirim belli bir test fln varmı acaba
Merhaba danışmam gereken 2 konu var bugün sahibinden ikinci el olarak asus tuf rtx 3080 ve corsair rm850 80 gold power aldım. 2 Gün test etme şansım var oyüzden acil cevap lazım arızalı ise iade ediceğim
1) ilk olarak power suplye ekran kartını takmak için kaç kablo kullanmam gerekiyor resim üstüne yazdım ve hangi giriş olduğunu işaretleye bilirmisiniz
2 ) olarakta ekran kartını furmak la test ettim fakat aşırı bir ısınma ve fan hızı 90 lara kadar çıkıyor bu normal mi görüntüsünü ekliyorum
Corsair ram cl sorunu Acil Cevaplarsanız sevinirim
merhaba Corsair CMN32GX4M2Z3600C16 32 GB (2 x 16GB) DDR4 3600 MHz CL16 Bellek aldım gelen kutudada CL16 oldukları yazıyor fakat CPU-Z programında memory kısmındaki CL Değer 18.0 cloks gösteriyor. Ramleri tek tek takıp denediğimde yine cl si 18 zi gösteriyor. anakartım msi b450m mortar max bios ekranından baktığımda ise DDR4 3600MHZ 16-20-20-38 yazıyor ama cpu-z de neden böyle gösteriyor. Anlamadığım nokta bunların her biri CL16 fakat ikisi dual kit olduğundan dolayımı CL18 gösteriyor yada zaten site tarafından bir dolandırılmamı söz konusu anlayamadım açıkcası Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim çünkü iade etme sürem az kaldı
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.060 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware