Grup yöneticisi için "yönetici olarak davet et" seçeneği yoktur
Uzun lafın kısası - Bir süre önce Facebook grubu kurdum ve 2 yönetici daha ekledim. Bir süre sonra grup yöneticiliğinden istifa etmeye karar verdim, üçüncü yöneticiyi ekledim ve gruptan ayrıldım. Bundan sonra geri dönmeye karar verdim ama bana yapabilecekleri tek şey moderatör olarak eklemek. Yönetici olarak ekleme seçeneği yoktur. Neyin yanlış olabileceğine dair bir fikri olan var mı?https://19216801.one//
Merhaba, birkaç gündür çok sıkıntılı bir sorunla karşılaşıyorum.
Fakültemin sitesine bağlanamıyorum. Her denediğimde bu ERR_CONNECTION_RESET hatasını alıyorum.
En rahatsız edici olanı, sorunun yalnızca mobil internet erişimime tethering yoluyla bağlı cihazlarda ve tabii ki telefonumun kendisinde ortaya çıkmasıdır.
Tüm cihazlarımdaki tüm ağ parametrelerimi sıfırlamak için proxy'mi ve güvenlik duvarımı devre dışı bırakmayı, çerezleri ve önbelleği temizlemeyi zaten denedim.
Sorunun internet sağlayıcımdan kaynaklanabileceğini düşündüğüm için onlarla iletişime geçtim. Diğer sitelere erişimde sorun yaşamadığım için bunun imkansız olduğunu söylediler.
Ancak bir noktada bağlantımı sıfırlamış gibi görünüyorlar ve sorun yeniden ortaya çıkmadan önce birkaç gün boyunca çözüldü.
Açıkçası şimdi ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok..
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 83 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri