Merhaba, yakın zamanda bir Nighthawk C7000v2 satın aldım ve ilk saatlerimde Xfinity yönlendiricimin ürettiğinden çok daha yavaş hızlar ürettiğini fark ettim. 5 GHz ayarında bile hala yalnızca 180 mgps hız alıyorum, oysa xfinity yönlendiricim 350-400 mgps'ye çıktı. Daha iyi olması gerektiği söylenmesine rağmen neden bu kadar yavaş hız ürettiğini anlamıyorum.
Suçluların dolandırıcılık planlarını teşvik etmek için saldırıya uğramış hesapları kullanmaya devam etmelerine izin verdiği için Facebook'a başarılı bir şekilde dava açan veya Facebook'a karşı bir ceza davası veya hukuk davası veya eyalet başsavcısı davası başlatan var mı? Hesaplarını kaybeden ve şu anda dolandırıcılığı, genellikle kripto planlarını teşvik etmek için kullanılan yarım düzine arkadaşım var. Her inceleme talebinin reddedildiğini ve Gözetim Kurulunun herhangi bir işlem yapmadığını gördüm. Akıllı bir avukatın dava açıp on ila yüz milyonlarca dolar tahsil etmesi yalnızca an meselesidir. Toplu davaya katılmakla ilgilenmiyorum, ancak bu dolandırıcılığa devam eden desteği nedeniyle Facebook'un hesap vermesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 110 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri