Hindistan'daki bir üniversitede lisans öğrencisiyim, çok garip bir sorunum var, üniversitemin wifi'si işletim sistemi Windows olduğunda bağlanmıyor ancak işletim sistemi linux olduğunda sorunsuz bir şekilde bağlanıyor. Ancak diğer tüm arkadaşlarımın dizüstü bilgisayarlarındaki pencerelere bağlanıyor. En son sürücüye sahibim. Bunun bir güvenlik duvarı sorunu olduğunu düşündüm, ancak gece yarısı aniden bağlanıyor ve dizüstü bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun bir süreliğine devam ediyor, bağlanıyor ve çoğu zaman bağlanmıyor. Ama linux kullandığımda her zaman bağlanıyorum. Tamamen Linux'a geçemiyorum. Lütfen Wi-Fi adaptörü Mediatek Mt 7921'e yardım edin
xfinity aracılığıyla 300 mbps kablosuz bağlantım var. Bunun çok hızlı olmadığını biliyorum ama sadece ben ve erkek arkadaşım için. Bana gönderdikleri xfinity ağ geçidi yönlendiricisini kullanıyorum. Akış, aramalar ve bunun gibi şeyler için iyi çalışıyor, ancak her türlü çevrimiçi oyun için berbat. Diğer tüm cihazları kablosuz ağdan atıp yönlendiricinin hemen yanına koyduğumda bile bağlantım nedeniyle 3 saniye içinde açılmadan çevrimiçi oyun lobilerine bile giremiyorum. Virginia'nın kırsal kesiminde yaşıyorum, dolayısıyla buradaki kapsama alanı pek iyi değil ama ayda 45 dolara Wi-Fi'nin bu kadar kötü olamayacağını düşünüyorum.
Bağlantıyı iyileştirmek için yapabileceğim bir şey var mı? Ayrıca ağımızda bir şifre olmasına rağmen çok sayıda rastgele cihazın olduğunu fark ettim, her sabah onları atıyorum ama ertesi gün her zaman 5 tane daha oluyor. nedeni bu olabilir mi?
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 120 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri