Hoover markasının yaşattığı kabus.
Herkese Merhaba iyi forumlar diliyorum;
28 aralık 2023 tarihinde medimarktten hoover 49AMBCR/1-S çamaşır makinesi aldım 2024 ocağın sonunda da kullanmaya başladım. sadece 4 kere kullanığım makinanın kazanın içindeki plastik tambur tokacı isimli parça kırıldı servisi aradım ukala bir şekilde garantiye dahil olmadığını söylediler. nasıl mümkün olabilir 4 defa kullanılan bir makinanın parçası kırılabilir? ortalama 650 lira fiyat çıkardılar. gerekirse haklarımı arayacağımı belirttiğimde yargı yolu açık istediğiniz gibi arayın buyrun şeklinde cevap aldım. ücret önemli değil ama insanı resmen çok özür diliyorum enayi yerine koymaları zorumuza gitti. şikayetvar.com a baktığımda herkes aynı parçanın kırılmasından dolayı şikayet oluşturmuş durumda. şunu da ekleyeyim asla makinaya ayakkabı atılmadı, fazla yüklenmedi.
Değerli forum üyeleri bunu buraya yazmamın asıl sebebini açıklayayım, böyle bir süreçte siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?
hangi kurumlara başvururdunuz? varsa tecrübeleriniz veya fikirleriniz bizlerle paylaşırsanız çok mutlu olurum. şimdiden çok teşekkürler.
Uyguladığım adımlar;
şikayetvar.com'a yazmak(size en kısa süre içerisinde döneceğiz diye cevap verip birdaha asla aramadılar)
cimer'e yazmak(113.000tl altı olduğu için tüketici hakem heyetine başvurmalısınız cevabı geldi.)
tüketici hakem heyetine başvuru(sonuç bekleniyor)
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 292 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri