Samsung Tab S9 8/128 mi 12/256 mı?
Merhaba, az önce hepsiburada üzerinden samsung tab s9 siparişj verdim ama aldıktan sonra 8/128 yeterli gelmez mi diye kafamda soru işaretleri belirdi. Hebüz kargoya verilmediği için iptal edebilirim. 12/256 versiyonu en uygun 2500 lira farkla buldum. Sizce aradaki farka değer mi? 4 yıl kullanmayı planlıyorum. Bölünmüş ekranda 8gb ram ilerde sorun çıkarır mı?
Samsung Tab S9 ve S9 FE
Lisedeyim; ders çalışmak, not almak ve dizi/film izlemek için bir tablet alacağım. Özellikle uzun ömürlü olsun istiyorum. Tab s9 FE ve Tab s9 arasında kaldım. Ciddi fiyat farkı var ama S9'un dynamic amoled ve 120 hz ekranı olması çok büyük avantaj. Telefonum da dynamic amoled olduğu için tft ekrana düşmek istemiyorum. Özellikle film izlerken dynamic amoled çok fark ediyor. İşlemci de 2 sene sonra yavaşlar mı emin değilim FE için. Sizce FE hem ekran hem de performans olarak üzer mi? S9 aradaki farkı hak ediyor mu? Ayrıca S9+ veya S9 FE+ tavsiye eder misiniz? Teşekkürler
Galaxy S21(Exynos)'den S22'ye geçilir mi?
Merhaba, şu anda piyasada 20-21K aralığında satılmakta S22. Ben de S21 kullanıcısıyım ancak garantisi bitmek üzere ve exynos olduğu için snapdragon kadar iyi değil. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyalarıyla üste 10K vererek S22'ye geçebilirim. Sizce değer mi? S21'i en az 2 yıl daha kullanacağım eğer değiştirmezsem. Exynos yerine snapdragon bir işlemcili telefona geçiş yapacağım için mantıklı geliyor.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 632 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar