Denizde çalışıyorum ve şirketin gemileri, uzaktaki kullanıcılara uydu interneti sağlayan Starlink for Business ile donatılmış.
İnsanlar buna, işe yaramayan kişisel cep telefonlarını, dizüstü bilgisayarlarını vb. kullanarak bağlanırlar.
"Starlink for Business" Web sayfasında işletmelerin 'IoT cihazlarını izleyebileceği' belirtiliyor.
Bu izleme nereye kadar gidebilir? Bağlı cihaz sayısı, zaman, veri trafiği vb. gibi yalnızca temel analizler mi yoksa insanların hangi web adreslerini ziyaret ettiği gibi ayrıntıları izleyebilirler mi?
MERHABA,
Bu gruptan bazı katkılar almayı umuyorum.
Daha büyük ergen çocuklarımla birlikte kiralık bir birimde yaşıyorum. Hepsi oyuncu.
Mevcut İnternet sağlayıcım Telus (BC/Kanada) ve 1 Gbit fiber bağlantım var.
Yönlendiriciyi en son modele yükselttikten sonra bile evin her yerinde wifi üzerinden yavaş bağlantı sorunları yaşıyoruz. WiFi genişleticileri denedim ama benim durumumda o kadar da iyi çalışmıyorlar.
Avrupa'da yaşayan erkek kardeşimin dairesinde de benzer sorunlar vardı, güç üzerinden Ethernet adaptörleri kullanıyor ve bu onun için sorunu çözmüş gibi görünüyor (yılda bir kez sistemin sıfırlanmasını gerektiren tuhaf kesintiyle; ayrıca o da bir oyuncu değil).
İnternetten az sayıda seçeneğe baktım ve artılarının/eksilerinin neler olduğunu merak ediyordum.
Şu anda her yerde ethernet kablosu var ve bu bir acı.
Yardımlarınız için teşekkürler
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 175 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri