iPhone pro max 15 vs Sony Zv1
İlk kameramı almayı düşünüyorum! İdeal olarak çok fazla harcamak istemiyorum ve aslında bunu Sony ZV1'e kadar daralttım. Genelde fotoğraf çekmek için kullanmak istiyorum. Sadece etkinliklerde, doğum günlerinde, düğünlerde, tatillerde vb… anılar için. Sorum şu: Şu anda bir iPhone pro max 15'im var, Almaya değer mi yoksa sadece iPhone 15 pro max'a mı bağlı kalmalıyım? Herhangi bir yardım çok takdir edilecektir!
Yerel etkinlikler ve şehirdeki diğer olaylar hakkında birçok harika bilgiye sahip olan yerel bir topluluk grubuna üyeyim.
Ancak aynı zamanda moderatörlerin kapatmayı reddettiği, her türden "Anonim" olan çok sayıda siyasi önemsiz gönderi de var. Grubun bunlarla dolup taşması, sinyal-gürültü oranının dramatik bir düşüşe geçmesine neden oluyor.
Kendi siyasetten uzak grubumu oluşturmanın dışında, Anonim gönderileri görmemek için yapabileceğim bir şey var mı? Tarayıcımda reklam engelleyiciler var ve ayrıca Fluff Busting Purity uzantısına da sahibim, ancak FBP'nin bu gönderileri filtrelemesini sağlamanın bir yolunu bulamıyorum. Ve FB ayarlarımda onları engelleyecek hiçbir şey yok.
Denenecek şeylerle ilgili önerilerinizi memnuniyetle karşılarım.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 127 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar