Şüpheli bir şey yapmadığım halde hesabım aniden kilitlendi
Hesabım birkaç aydır kilitlendi ve onu kurtarabilmemin tek yolu, 2020'de reklamlar için kullandığım kredi kartı bilgilerimi vermek. Bu çok tuhaf. 17 yılı aşkın süredir kullandığım tek hesabım. Temelde tüm gençlik / gençlik anılarımı içeriyor. Böyle bir sorunla karşılaşan ve çözebilen var mı? Facebook desteği mevcut değil ve erişimimi yeniden kazanmanın başka bir yolunu bulamadım. https://vshare.onl/
Bu yaz Avrupa'yı dolaşacağım ve yakın zamanda Google Pixel sürüm 3 ve sonraki sürümlerinin hücresel bir sinyale ihtiyaç duymadan (kullanmak için gerekli olan) bir wifi sinyali aracılığıyla Hotspot'u kullanma yeteneğine sahip olduğunu öğrenene kadar taşınabilir bir yönlendirici arayışındaydım. iOS Erişim Noktası). Bu yüzden planım, uçaklarda, yolcu gemilerinde, otellerde ve halka açık WiFi'nin sevdiklerimle paylaşmanın süper güvenli olmadığı yerlerde Erişim Noktası olarak kullanmak üzere bir Pixel satın almak. Bununla birlikte, Hotspot yeteneği, kalite ve mesafe açısından Pixel 3 ile Pixel 8 ile yaşadığım deneyimin aynısını mı yaşayacağım? Teknolojik olarak oldukça yetersizim ve telefon ve wifi yetenekleri hakkında zar zor temel bilgilere sahibim. Herhangi bir yardım büyük beğeni topluyor.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 110 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri