İnşatta mimari projemi daha pahalıdır statik projemi
dostlar selam yaklaşık 1500 dönüm bi arazim var aile apartmanı yaptırmayı düşünüyorum mimar çağırdım mimari projeye verdiği fiyat ile mühendisin çizeceği statik projenin 2 katı inşatta çizilecek proje en maaliyetli mimari projemi ? bilgisi olan yardımcı olabilirmi
İnşaat Mühendisliği okunurmu ?
dostlar inşaat mühendisliği bu zamanda okunurmu
Dostlarım yaklaşık 7 ay oldu alalı sadece bir kere kullandım daha sonra ağzı kapalı şekilde dolapta kaldı bozulmuş mudur? Kullansam bir şey olur mu?
İnşaat mühendisliği okunur mu?
Dostlar selam inşaat mühendisliği okunurmu bu zamanda mühendislik mi daha mantıklı olur mimarlık mı?
Babam müteahhit bende inşaat sektöründe devam etmek istiyorum.
Müteahhitlik için mimarlıkmı okumak mantıklı olur inşaat mühendisliğimi
Rehber mat sınav kazandırırmı
Kütüphanedeyken laptopta rehber mat videosu izliyordum biri geldi rehber iyi değil zor soru çözmüyor seni geliştirmez falan mert hoca daha iyi aklıma takıldı sizde öyle mi ben rehbet matematikten anlıyorum bolda soru çözüyorum sizce rehber mat sınav kazandırırmı
Rehber mat AYT 15 net yaptırırmı
dostlar ayt 15 nete ihtiyacım var limit türev integrali elicem bunlar hariç bütün öbür konulara çalışcam rehber mat çok kötü diyorlar sizce kampı hakkıyla bitirirsem 15 net kaparmıyım rehbet matematikle
İnşaat Mühendisİ Estetik Proje çizip imza atabilirmi
dostlarım selam inşaat müh ve mimarlık okumak istiyorum benim için iş olanağı, maaşları önemli değil aile şirketimiz var çoğu kişiye bu soruyu sorduğunda maaş iş olanağı gibisinden yorum yapıyor
geçen bir mühendisten duymuştum İnşaat Mühendisİ 4 yılı bitirdikten sonra master yapıp Estetik Proje çizip imza atabiliyormuş öyle birşey varmı?
YKS SAYISAL 200K GİRMEK
Dostlarım selam nasılsınız
biliyorum sınava az kaldı 65 gün gibi bi süre var ben sıfırdan başlıcam geç oldu ama bazı sebeblerden ötürü.Hedefim çok ucuk değil van yyü mimarlığa yerleşmek istiyorum 248 binde almış geçen sene ve kontejanı doldurmamış 70 kontejanda 30 öğrenci alarak kapatmış.Ben çalışmalara dün başladım ve dün 9 saati devirdim.Günde 12 saati stabil hale getiricem aramızda derece yapan veyahut sınav işinden çok iyi anlayan arkadaşlar 200 bine girmek basitmidir nasıl bir yol izlemeylim tavsiyeleriniz nelerdir.
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.637 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar