18-55 mm kit lensi
Amcamın eski Nikon D5000'iyle birkaç yıl önce yeni başlayan, Hindistan'dan yeni başlayan bir fotoğrafçıyım. Bana kit lensini değil, onun yerine 70-300mm Tamron AF Di 4-5.6 telemakro lensi verdi. Bununla sadece uzaktan fotoğraf çekebiliyorum ve hiçbir sokak fotoğrafçılığını yapamıyorum. Büyük olasılıkla Nikon, hiçbir yerde bulamadığım için ekstra olarak 18-55mm kit lens üretimini durdurmuştur. Bir tanesi bile kullanılmadı. Kimsenin satmaya niyeti yok.
Bilen varsa bana aynı bütçeyle kullanılmış veya yeni veya hatta 18-55mm lensin alternatiflerini satın alabileceğim web siteleri önerebilir mi ????
Aradığım arkadaşları neden artık messenger'da bulamıyorum? Neden?
Sadece Messenger'da bir arkadaş aramaya çalışıyorum ama Facebook bana arkadaş listemdeki HERKES'i, hatta arkadaş olmadığım kişileri bile gösteriyor. Peki dün konuştuğum adam? Hayır o değil. Az önce mesaj attığın diğer arkadaşını bulmak ister misin? Woop, sanırım onu bulmak için mesajlarına göz atmalısın çünkü onu sana önermeyeceğiz çünkü bir zamanlar Tayland'da tanıştığın, aynı adı taşıyan bir bükücüde tanıştığın rastgele bir adamla konuşmanı istiyoruz. Artık adını, soyadını ve her şeyi TAMAMEN yazabiliyorum ama facebook onu bulamıyor.
Bu da nedir böyle? Gerçekten diyorum.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 169 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar