Cześć wszystkim. Kiedy dodam przycisk WhatsApp do mojej strony na Facebooku, wysyła on weryfikacyjny kod WhatsApp, ale kiedy go wpisuję i klikam Zapisz, pojawia się komunikat, że coś poszło nie tak, niezależnie od tego, ile razy próbowałem.
Czy ktoś inny miał ten błąd.
Dzięki
Ana evin dışında küçük bir barakam var ve Wi-Fi çoğu zaman ulaşıyor olsa da bazı cihazların antenleri istikrarlı bir bağlantı sağlayacak kadar iyi değil.
Benim sorum, kulübedeki cihazların bağlanabileceği bir WiFi genişletici düğümü kullanarak ana ağı yansıtan ve daha sonra ana yönlendiriciye/modeme geri bağlanan kulübede 2. bir "bağlantı noktası" oluşturmanın bir yolu olup olmadığıdır.
Kısmi alt soru: Bir genişleticiyle bölgedeki tüm Wi-Fi ağları için röle görevi görüyor mu? (Bazen dışarıdayken komşularımın wifi'sinin açıldığını görebiliyorum) veya bunu özellikle yönlendiriciye mi bağlamalıyım? Bunları daha önce hiç kullanmadım, bu yüzden nasıl ayarlandıklarından emin değilim
(Gerçekten ayrı bir ağ kurmak istemiyorum ve Ethernet kablosunu dışarıda çalıştırıp başka bir şeye takmayı denemek istemiyorum)
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 99 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri