Instagram DM'leri eksik
Bu arızayı yaşayan başka biri var mı? Aylardır, yıllardır bu dm'leri açık tutmama rağmen her mesajımda sanki yeni konuşmaya başlamışız gibi görünüyor. Bir anda konuşmayı kesiyor. Sohbette hâlâ arama yapabiliyorum ancak kesme noktasından önce gönderilen gönderiler veya resimler/videolar gösterilmiyor. Aynı durum diğer hesabımda da olduğu için nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.https://1921681254.mx/
Uçtan uca şifreleme devre dışı bırakıldığında hangi mesajlar kaybolacak?
Sorunun Messenger için otomatik uçtan uca şifreleme güncellemesi olup olmadığından emin değilim, ancak E2E'yi etkinleştirdiğim sohbetlerden ödeme gönderemiyorum veya alamıyorum. Durum buysa ve ödeme düğmesinin bu sohbetlerde görünmemesinin farklı bir nedeni varsa, lütfen bana bildirin.
Ancak asıl sorum şu; ayarlardan uçtan uca şifrelemeyi devre dışı bırakırsam, bu bana tüm E2E sohbet geçmişimin silineceğini hatırlatıyor. Şimdi, bu açıldığından beri her şey mi, yoksa son on yılda o kişiye gönderdiğim HER mesaj mı? Facebook, E2E'yi devre dışı bıraktığınızda hiçbir şeyi geri yükleyemeyeceklerini veya yedekleyemeyeceklerini açıkça belirtiyor.
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 93 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sosyal Medya ve Mesajlaşma