Retro PC Meraklıları lütfen dikkat...
RETRO KONSOLCULARI BEKLERİM...
386 - 486 ve Pentium PC'ler hakkında
Selam arkadaşlar
Retro PC meraklısıyım. Uzun zamandır uğraşıyorum. Youtube'da bu konuda içerik çok az. Ben de deneyimlerimi bütçem yettiği kadar aldıklarımla ve yaptıklarımla sizlerle paylaşmak için bir kanal açtım.
Meraklıları bekliyorum. Sıkılmayacaksınız.
Toyota Corolla Cross Orjinal Bagaj Havuzu satılıktır.
Toyota Corolla Cross Orjinal Bagaj Havuzu satılıktır. "0" gibi tertemiz. Üzerine su dökülmedi.
Su geçirmez, katlanabilir, orjinal Toyota markası üretimi derin bagaj havuzudur arkadaşlar. Servisten satın alınmıştır.
2149tl Ağustos sonu itibariyle fiyatı serviste, 1500TL'ye veriyorum. Pazarlık yok.
Resimdeki aksesuardır.
CORSAIR AIO ASLA ALMAYIN, neden mi? Okuyun görün...
2019'da Corsair H115i Pro RGB modeli 280mm kapalı devre sıvı soğutucu aldım.
Tüm aio firmaları aynı sene ürettikleri modellere ÜCRETSİZ LGA1700 yani İntel 12.nesil bağlantı kiti gönderirken Corsair Paşam bu kiti paralı satmaya karar verdi. Hadi başımızın gözümüzün sadakası olsun Corsair'den zenginiz alalım 3-5 dolardır zaten dedik..Bir de ne gördük???
Üstüne üstelik tüm aio serilerini desteklememeye karar vererek birçok ürün gamı için LGA1700 kiti desteği olmayacağını açıkladı.
Yahu daha 2 sene olmuş, sen pompasını değiştirdim diye yeni ürün çıkardın diye neden desteklemezsin? Ürün gamını gömmeye mi karar verdin? Hala neden web sayfanda tanıtıp satıyorsun?
Diğer firmalar salak mı? Enayi mi? Neden onlar tüm ürün gamlarını destekliyor da sen desteklemiyorsun? PARAsıyla kardeşim ya..
Bir daha asla Corsair AIO almam, kimse de almasın.
ÖNE ÇIKARIN! SAMSUNG TR MÜŞTERİ HİZMETLERİ ORGANİZASYONU BERBAT
|
Amazon.com.tr tam bir hayal kırıklığı
|
Hepsiburada ürünü göndermiyor, satışı iptal etmiyor....
|
Asus XG32VQR Satın aldım, iade ettim...
|
N11 müşterilerini korumuyor...
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 755
İkinci El Bölümü Mesajları: 104
Konularının görüntülenme sayısı: 17.977 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 651 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware