Instax - Mini 7+ - Kırık, tıklama sesi?
Instax mini 7+ cihazım için filmi çok aptalca yanlış şekilde yerleştirdim. O zamandan beri, kamera, pilleri takıldığında, açık veya kapalı olmasına ya da içinde film olup olmadığına bakılmaksızın bu sürekli tıklama sesini çıkarıyor. Onu salladığımda, muhtemelen kopmuş küçük bir parçanın veya başka bir şeyin sesini de duyabiliyorum; temelde kameranın içinde bir şey hareket ediyor. Bunu düzeltmenin HERHANGİ bir yolu var mı? Gerçekten değiştirmem gerekiyor mu?
Üzgünüm, muhtemelen sorulacak yer burası değil ama bu, tıbbi yazışmalar için kablosuz bağlantıya güvendiğim bir sorun, bu yüzden bunu en kısa zamanda düzeltmek istiyorum. Yönlendiricim (önemliyse Vodafone THG3000) internet bağlantısına sahip olduğunu gösteriyor ancak bana wifi sağlamıyor, wifi/internet/gücü gösteren ışığın tamamı beyaz olmalı - wifi ışığı yok. Sorunu belirten kırmızı bir ışık yok, sadece kapalı, telefonumda bir kablosuz ağ olarak görünmüyor ve hatta kablosuz ağa erişmek için QR kodunu taramak bile çalışmıyor, lütfen biri bana bu konuda yardımcı olabilir mi? Çaresizim
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 120 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar