SSD Mavi Ekran Hatası
Merhaba, windows SSD'de kurulu , oyunlarım HDD diskinde yüklü. Oyundayken mavi ekran alıyorum ve bilgisayarı yeniden başlatıyor yeniden başladığında BIOS'a atıyor ve SSD'yi okumuyor. Bunun için her şeyi test ettim her yolu denedim ama sorunu bulamıyorum. Servise götürdüğümde SSD kaynaklı dediler ama yaptığım testlerde SSD asla hasarlı çıkmadı zaten alalı 1 yıl oldu. Kullandığım SSD Samsung EVO 860 anakartım 8-9 yıllık ben sorunun anakarttan olduğunu düşünüyorum. SSD'yi garantiye gönderip gereksiz yere süre kaybı ve kesin sonuç alacağım fikri bana pek parlak gelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Minidump dosyası oluşmuyor
Merhaba, mavi ekran hatasının kaynağını bulmak için minidump dosyalarına ihtiyacım var. Başlangıç ve kurtarmadan ayarladığım halde dosya oluşmuyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Format sonrası program tanımlama
Herkese merhaba, işletim sisteminin yüklü olduğu sürücüye format attım. Diğer sürücülerimdeki programlar duruyor ama windows onları görmüyor, programların bazıları da açılmıyor. Windows program doğrulayacağı tarzı araştırmalar yaptım ama bulamadım onun tarzı bir şey programları görmesi adına bana yardımcı olabilir diye düşündüm. Yardımcı olursanız sevinirim, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 324 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware