Bulanık görüntüler
Yakın zamanda kendime yaklaşık 50 dolara bir canon 1000D aldım ve çok iyi görünüyor ve gayet iyi çalışıyor. Bu yüzden son zamanlarda onunla birkaç fotoğraf çektim ve kameramın ekranında fotoğraflar çok iyi görünüyor. Şimdi çekimden sonra fotoğraflarımı çektim ve Lightroom için bilgisayarıma yükledim ancak tüm fotoğraflar bulanık görünüyor ve kameradaki gibi değil. Sorun bir şekilde benim kendim mi sebep oldum yoksa kameradan mı kaynaklanıyor. Kötü yazım için üzgünüm ve kameralar ve fotoğrafçılık konusunda yeniyim. Okuduğunuz için teşekkürler ve umarım yardımcı olabilirsiniz.
FB, meta, IG vb. kullanmıyorum. Veri kullanımlarına ve "gizlilik" uygulamalarına katılmıyorum.
Ancak, sahip olduğum nadir tıbbi rahatsızlıklardan birkaçına sahip kişiler için yerel kaynaklara erişimim engelleniyor çünkü bu kişiler yalnızca özel facebook grupları aracılığıyla iletişim kuruyor. Sorun değil, bu onların seçimi. Ama benim için berbat.
Facebook'u KULLANMADIĞINIZDA sürekli takip edilmeden Facebook'un nasıl kullanılacağına dair herhangi bir kılavuz var mı? Biliyorsunuz, oturum kapalıyken bile kullanıcı verilerini ve çevrimiçi kullanımı takip etme konusundaki küçük "sorunları". Bu hoşuma gitmedi.
Yardım ve öneriler için teşekkürler!
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 160 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar