Ne zaman Facebook Dating'te bir eşleşmem olsa ve o kişiyi eşleşme sekmesinde görsem ve mesaj göndermeye çalışsam, kayboluyor. Yazıp gönderebiliyorum ama Facebook'u tekrar açıp sohbeti tekrar kontrol ettiğimde boş olduğunu görüyorum. Bu her yeni maçta oluyor. Dolayısıyla uygulamadaki yeni kişilere mesaj gönderme işlevinin tamamı çalışmıyor.
Birisi yardım edebilir mi?
Yani kısacası, yakında babamın garajına taşınacağım ve tek endişem Wifi. Wifi'sini garaja nasıl genişletebilirim, çünkü ulaşıyor ama garajın yalnızca ucuna ulaşıyor ve oldukça çöp. Öyleyse yapmayı planladığım gibi uzun bir Ethernet kablosu mu kullanmalıyım yoksa bunun yerine wifi'ye bağlanan ve ikinci bir yönlendirici gibi davranan bir cihaz mı kullanmalıyım? 50 ft kadar bir Ethernet kablom var ama sanırım gitmem gereken yere ulaşmak için 100-150 ft kadar kabloya ihtiyacım olacak, bu yüzden yeni bir kablo satın almadan önce içinde bulunduğum bu durum için tavsiye istedim ve Muhtemelen sadece başıboş dolaştığım için özür dilerim
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 140 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri