Ek Kredi Kartı Hakkında
Kullanmakta olduğum bir kredi kartım var kendime ait. Kardeşimin kullanmış olduğu kredi kartından benim üzerime ek kart çıkartmak istiyoruz. Ek kart verilirken neye bakılıyor yani onaylanmama ihtimali var mıdır? Bir de onaylanırsa ek kart üzerinde benim ismim mi yazıyor? Ve bu ek kart benim findeks notumu yükseltir mi düzenli kullandığım zaman?
Kredi Kartı Limiti Ve KMH Limiti Hakkında
Merhabalar. 5 aydır asgari ücretli sigortalı çalışıyorum. Şubat ayında maaş bankamdan 60.600 liralık kredi kartı onaylandı aynı gün 10.000 liralık ek hesap verdiler. Mart ayında farklı bir banka 15.000 liralık ek hesap verdi. Normalde bildiğim kadarıyla kredi kartı toplam limiti maaşın 4 katını geçemiyor. Bu ek hesaplar kredi kartı limitini etkiliyor mu yani kmh limiti kredi kartı limitine dahil mi? Çünkü haberlerde kart limitleri düşürülecek gibi şeyler yazıyor o yüzden sormak istedim kmh kullanmıyorum öylece duruyor eğer limitlerimi dolduruyorsa ek hesaplarımı kapatmayı düşünüyorum. Bu arada kmh hesaplarımı kapatırsam findeks puanım düşer mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 961 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kredi Kartları