Yakın zamanda Tmobile ev interneti aldım. Bu evde sadece 2 kişi var. Diğer her şey, televizyon, telefonlar, bilgisayarlar, ipad vb. için mükemmel çalışıyor, ancak bazı nedenlerden dolayı ne zaman çok oyunculu oyunlar oynamaya gitsem kesinlikle berbat. Bağlantım kopmadan oyunu bile bitiremiyorum. Ve oyun sırasında çoğu zaman gecikme yaşamamasının nedeni ne olursa olsun, birdenbire bağlantınızı kesiyor. Kız arkadaşım bile dizüstü bilgisayarında çevrimiçi oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabiliyor, bu yüzden PS5 için kötü bir durum. Bir wifi sisteminin bir cihaz için nasıl berbat olabileceğini ve diğer her şey için harika olabileceğini bilen var mı?
Facebook, saldırıya uğradığımı söyleyerek beni engelledi, öyle olduğumu sanmıyorum, profil resmim adımla aynı. Babam hastanede çok hasta ve onun destek ağındaki çeşitli insanlarla iletişim kurmak için Messenger'ı kullanıyorum ama şu anda dışarıdayım.
Ayrıca artık giremediğim birkaç FB sayfasını da yönetiyorum.
Defalarca gönderdiğim kimliği soruyorlar ama her defasında reddediyorlar ve nedenini de açıklamıyorlar.
Yeni bir e-postayla yeni bir hesap oluşturmayı denemeye karar verdim ancak görünen o ki, zaten bir hesabım olduğu algılandı ve beni tekrar oturum açmaya yönlendirdi!
Yani şimdi, sadece o hesaptan men edilmekle kalmıyorum, aynı zamanda artık Facebook'a katılmama da izin verilmiyor gibi görünüyor!
İtirazı denedim ancak form beni kimliğinizi gönderin sayfasına yönlendiriyor. Sohbette her zaman 1 saatten fazla bekleme süresi olduğu söyleniyor.
Birleşik Krallık'tayım, yapabileceğim bir şey var mı ya da izleyebileceğim yasal bir yol var mı?
Ben bir BT ve telekom uzmanıyım, bu durumu çözememem çok saçma görünüyor.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 94 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri