Çavuş
Tarihinde Katıldı
Toplam: 173 (Bu ay: 49)
25 gün 4 s. 37 dk. kaldı
Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur
Şimdi olayların hepsini inceleyip sonuna getirdiğimiz zaman Erdoğan'ın siyasi bir deha olduğunu görüyoruz. Öyle ya da böyle bir şekilde en güç durumların içinden çıkan biri.
Ne kadar istemeyerek de söylüyor olsam da Erdoğan'ın kalabildiği kadar Türkiye'nin başında kalması gerekiyor. Şu gülerde Erdoğan değil başka herhangi biri olsaydı gerçek anlamda zçmiştık.
İleri belirsiz bir zamana dek Erdoğana muhalefet etmeyi bırakıyorum. Çünkü Erdoğan'ın kaderi = Türkiye'nin kaderi olmuş.
Vatandaşın Neden Köpek kadar değeri yok?
Hergun bu köpek saldırıları haberleri oluyor. Şunu biliyoruz ki pasaportumuz bir işe yaramiyor. Yani dünyadaki ülkeler içinde insanlar sıralaması yapılsa sonlarda bir yer olacağımız kesin. Ekonomik olarak da öyle bir çok parametrede böyle
Ancak neden köpeklerden daha değersiz bir ortamda yaşamak durumunda kalıyoruz. Bunu tam olarak anlamadım. Köpeklerin oy kullanma durumu da yok.
Amerika Hamas ve Hizbullahtan Sonra PKKyı Tasfiye Ediyor
Ortadoğuda artık örgütlere yer yok.
Türk Telekom Fiber Neden 1000 mbps
Eve kadar gelen fiber var neden son hız 1000 mbps böyle bir şey mi var. Işık hızı ise teorikte sınırsız olabilir tamam sınırsız olmasını beklemiyorum ama mesela neden 10 Gbps değil
Türk Telekom Modem İadesini Yapmalı mıyım
Önceki evde fiber vardı ama fiber eve kadar gelmiyor. cat kablo ile modeme (herhalde router) geliyordu. yeni yere nakil yapınca fiber eve kadar geldi. küçük bir kutu bir de eski modemin sanırım aynısı bir modem takıldı. eski modem bende kal ne yapmam gerekir. madem aynısıysa neden yeni taktılar. geri vermem gerekiyorsa nakli yapan kişi neden geri almadı
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 842
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 8.659 (Bu ay: 7.532)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 764 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic