Bartınlı varmı?
Bartınlı varsa benim gibi yalnız olan bir yerde buluşup arkadaş olabiliriz
İnsanlar tarafından sürekli aşağılanıyorum
Birine gülerek laf attığım zaman bana küçümser bir yüz ifadesiyle bakıyor bu aşağılama gerçekten çok iyi bir manipülasyon tekniği insanın özgüvenini öldürüyor resmen bunu yapanlar gerçekten insan psikolojisini silmiş süpürmüş değişik bir olay bunun kitabını okusam insanları resmen eziklemeye başlarım
Şehirde gezerken nasıl kız arkadaş bulunur?
Hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı bütün gün evdeyim 17 yaşındayım dışarıda yabancı kızın yanına bile oturamıyoruz nasıl olacak bu iş okulu bırakalı 3 sene oldu
Ben artık yaşamak istemiyorum
Tüm günüm evde geçiyor yalnızlık değil bu cehennem azabı. Yatsam desem uykum yok oyun desem bilgisayar yok 4 yıldan beri bir tane insanla konuşmadım ortaokulda birkaç tane ezik arkadaşım vardı onlar bile dışlıyordu onlarıda saymazsak doğduğumdan beri hiç arkadaşım olmadı çarşıya gitsem cebimde param yok ailem olmasa köyde açlıktan ölürüm yaşayamam zaten evde istemiyorlar zorla duruyorum zeytin ekmekle karnımı duyuruyorum kurs falan demeyim herşeyi denedim insanlar kibirli konuşacak insan zor buluyorum. Birde şu lafa sinir oluyorum efendi diyorlar sürekli lan benim nerem efendi eziğin önde gideniyim ben inşallah büyüdüğünde iyi bir iş sahibi olurumda çöplükten yemek ayırmam kendime martılar gibi
Yalnızlıktan geberiyorum
Tüm günüm karanlık odada geçiyor depresyondayım gece desen uyuyamıyorum bir insan böyle yaşayamaz intihar eder hayatım boyunca hiç arkadaşım olmadı okulu bıraktığım içinde hep evdeyim ne yapmam lazım bunu çözüm yolu yokmuş herşeyi denedim kurslara katıldım spora katıldılar insanlar tarafından dışlanıyorum
İnsanlar sürekli Garip Bakıyor
Yaşım 17 Bu yaşıma kadar hiç arkadaşım olmadı nedenini bir türlü çözemedim Kendimi insanlardan Farklı Görüyorum Hep Bir insanla konuşmaya başlarken kendimi zorlarım . Geçen gün Çaycılık yapmaya başladım Çay taşırken adam arkamdan değişik değisik tipler diyor Geçen yıl dedemle fotoğraf çekilmiştik fotoğrafa bakınca içimde utanma duygusu oluşuyor şaşıyorum kendime bu tiple nasıl insan içine çıkmışım diye. Çok Garip bir tipim var keko desen değil çirkin desen değil Dümdüz saçım saçım var ne yapsam yapayım şekil almıyor .Kurslara katıldım bir tane arkadaşım olmadı ne yapıcam bilemiyorum burda bile kendimi ifade etmekte zorlanıyorum
Hiç arkadaşım yok
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.902 (Bu ay: 751)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic