Facebook Bir Süre Boş Kaldıktan Sonra Sizi Ana Sayfaya Yönlendiriyor
Piyasaya çok fazla göz atıyorum ama bilgisayarımda. Genelde FB'nin açık olduğu bir sekmem var. Arkadaşım yok, beslenmem umurumda değil. Ancak birkaç gün öncesinden itibaren sekmemi bir süre açık bırakırsam sürekli olarak ana sayfaya yönlendiriliyorum. Bu çok sinir bozucu, özellikle de beslememde işe yaramaz saçmalıklardan başka bir şey olmadığı için. Bu davranışı gören başka biri var mı?
Messenger sohbetlerinde uçtan uca şifreleme nasıl devre dışı bırakılır
MERHABA. Yaklaşık 6 ay önce Messenger'ın birkaç sohbetimi şifrelediğini fark ettim.
Tarayıcıyı her kapatışımda çerezlerimi siliyorum, dolayısıyla Messenger hesabıma her girdiğimde farklı bir cihaz olarak algılıyor. Sonuç olarak, bu, tüm şifrelenmiş sohbetleri kaydedilemez / arşivlenemez hale getirir. Bu tarz sohbetlerde sadece canlı sohbet edebiliyorum.
Birisi bana mesaj atarsa ve bunu görmek için 12 saat sonra giriş yaparsam, o zamana kadar oturumum ve çerezlerim kaldırılmış olacak ve yalnızca birisinin bana mesaj attığını göreceğim, mesajın gerçek içeriğini göremeyeceğim.
Sorum şu: Tanrı aşkına, bu boktan şifrelemeyi nasıl kaldırabilirim? Herhangi bir yardımdan memnuniyet duyarım :)
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 501 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sosyal Medya ve Mesajlaşma