Diyaframın ne kadar geniş olabileceği konusunda her lenste fiziksel bir sınırlama olduğunu anlıyorum (f2 lensi f1.4'e ayarlayamazsınız), ancak kesinlikle bu sınır başka türlü mevcut değil. Lens tasarımcıları neden diyafram kanatlarının f16 veya f32'den daha fazla kapanmasını engelliyor? Parlak ışıkta uzun pozlamalar için f128 gibi bir şey kullanmayı çok isterdim ama lenslerimin yapabileceği en iyi şey f38'dir.
Bu alt kısımda biraz araştırma yaptım ve insanların Wi-Fi 7 yükseltmelerine yatırım yapma konusunda birbirlerini caydırdıklarını gördüm. Peki ya yükseltme yapmıyorsam? Yeni bir duruma geçiyoruz, bir süredir yönlendirici satın almamışız, maksimum 250 $'a çıkmayı hedefliyoruz, eğer faydalar ikna edici olsaydı 500 $'a çıkabiliriz. Nispeten geleceğe yönelik bir şey istiyorum ve ayrıca en azından 6e'den büyük fayda sağlayan bir meta arayışı 3'ü kablosuz olarak kullanmayı düşünüyorum. 250 $ fiyat noktasında çok sayıda Wi-Fi 7 yönlendirici görüyorum, ancak bunların 6e seçeneklerine eşdeğer olup olmadıklarını anlayamıyorum. Umarım bu alt bana yardımcı olabilir.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 105 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar