|
Gigabyte b6560m h v2 anakartımda 4.0 m2 özelliği var mı
|
Pubg de ani takılmalar yaşıyorum. 2024
|
İ5 11400f için uygun Ekran kartı önerisi 2024
|
2024 i5 11400f için işlemci soğutucu
işlemci yük altındayken 88 derecelere kadar çok rahat çıkıyor ve bu beni baya rahatsız ediyor. Üzerinde şuan zalman bir hava soğutucu var kule tipi . lakin tam oturmuyor ayaklıkları kırıldı ve kasa da en az 5 6 yıllık olduğu için hava soğutucumu değiştirmeyi düşünüyorum. Kule tipi i5 11400f için yeterli olacak ve benim kafamı bir süre rahat ettirecek bir işlemci soğutucu arıyorum bütçe değişebilir . 2k ya veya daha aşağısına fiyat performans odaklı ne alabilirim .tabi bide imzamda mevcut anakartım matx olduğu için buna uygun olacak şekilde aşırı büyük birşey olmazsa iyi olur .
2024 OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ
genel olarak birçok defa ortalama kulaklıklara sahip oldum çok aşırı bir performansa ihtiyacım yok sadece paramı çöpe atmak istemiyorum ve olabildiğince uygun fiyatlı bir kulaklık almak istiyorum. Diğer bütün kulaklıklarımda olan sorun ise kulaklığın kıvrılması böyle kendi etrafında dönmesiydi hem görsel olarak baya kötü duruyor hem de zamanla sesi bozuyor kıvrılması , dönmesi yani anlaşıldığı gibi dönmeyen kıvrılmayan veyahut döndüğü için bozulmayan bir kulaklık olması ve usb girişli olmasını istiyorum . Şuan düşündüğüm model james donkey 710 fiyatı 700 tl 700 tl ye alınabilcek güzel kulaklıklardan gibi duruyor çok aşırıya kaçmadıkça fiyat performans olabilcek diğer önerilirenize açığım 1.5 k ve aşağısı fiyat performans olarak önerebilceğiniz kulaklık var mıdır ?
İ5 11400F GTX 1050Tİ 4GB 16GB RAM GİGABYTE B560M H V2 ANAKART |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.060 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware