Yıllarca etkin olmayan eski bir Facebook hesabına nasıl giriş yapılır?
Yani lise yıllarımdan beri Facebook'u hiç kullanmadım ve hala kullanmıyorum ama ona bir oyun bağlamak istiyorum. Görünüşe göre ona bağlı telefon numaram eski ve kullandığım e-posta 6+ yıl öncesine ait
Sanırım bir yıl kadar önce bu sorunu yaşadım ve kim olduğumu doğrulamak için onlara ehliyetimin bir resmini göndermek zorunda kaldım. Birkaç deneme gerektirdi ama sonunda kabul edildi ve içeri girmeme izin verildi, ancak şimdi bana cihazımı tanımadığını söylüyor, bu yüzden tekrar bu boktan şovun içindeyim.
Yapabileceğim bir şey var mı yoksa burada gerçekten berbat mıyım?
Merhaba daha eğitimli kameramanlar, kısa süre önce çok sevdiğim bir Sony Cybershot DSC-W55'i 233 $'a ani bir satın alma işlemi yaptım, benim açımdan pek fazla araştırma yapılmadı, sadece seyahat etmesi büyük Fujifilm polaroid fotoğraf makinesinden daha kolay bir şey istediğimi biliyorum vardı. İlk başta fiyat konusunda kesinlikle şüpheliydim çünkü o zamanlar bu trendin farkında değildim ve bunun 10 yıllık bir kamera için biraz saçma olduğunu düşünmüştüm ama arkadaşım bunun çalıntı olduğunu ve buna %1000 değer olduğunu söyledi. Çok fazla sorgulamadım ve ona sahip olanın ben olmam gerektiğini hissetmeye başladım. Hafta sonu bana bu abone önerildi ve aslında insanların ne düşündüğünü biraz araştırdım ve en azından birkaç kez midemin bulandığını söylemek gerekirse, satın alma işlemimden hâlâ memnunum (şimdiye kadar) bugün postayla geliyor ve büyük olasılıkla satıcıyla herhangi bir sorun yaşamayacağım ancak esasen bir trend için ödeme yapıp yapmadığımı bilmek için can atıyorum.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 221 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makinesi ve Objektif Tavsiyeleri