TDS fiber interneti yeni aldım ve evrim yönlendiricisini postayla aldım. Tek talimat TDS ev Wi-Fi uygulamasını kullanmanız gerektiğini söylüyor. Uygulamayı her kullanmaya çalıştığımda, ağ için bir ad ve şifre belirlemenizi istiyor. Bunu yapıyorum ve ardından yönlendiriciyi arıyor. Ancak her seferinde yalnızca bir “kapsül” arıyor. Onu asla bulamıyorum… Yönlendiricinin fabrika adı veya şifresi listelenmiyor, bu yüzden onu telefon ayarlarımda da arayamıyorum. Bu sistemi çalıştırabilen var mı???? LÜTFEN yardım edin!
Gerçekten wifi ve internet bağlantılarıyla çalışmıyorum, bu yüzden ilk defa böyle şeyler yapıyorum.
Yani babamın bu odası memleketimize biraz daha uzakta ve sık sık kullanıyor.
Sorun şu ki, oda müzik yaptığı için gerçekten izole edilmiş ve çok gürültülü. Dışarıda hücresel bağlantı var ama içeri girdiğinizde hiçbir bar yok.
Benim Çözümüm, bir çeşit taşınabilir yönlendirici almak, onu dışarıya bağlamak ve internet bağlantısını odanın içinde çalıştırmak, böylece içeride internete sahip olmak olacaktır. Yönlendiricinin 7/24 dışarıda olması gerekmez. Tam odayı kullandığında. Odanın içindeki bağlantıyı nasıl kuracağımı ya da bunun iyi bir fikir olup olmadığını bilmiyorum.
Hızı gerçekten umursamıyor ve sadece işe yarıyor ve bazı videoları izlemek, bazı şeyleri indirmek vb. gibi temel şeyleri yapabiliyor...
Yardım gerçekten takdir edilecektir!
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 103 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri