Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese Selamlar. 18 yaşındayım ve bu yaz çalışıp ilk defa bir masaüstü bilgisayar satın almaya karar verdim. Ne almam gerektiğini bilmiyorum ve bütçem en fazla 20 bin Lira. Ne için kullanacağımı madde madde yazıyorum. Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
1- Oyun oynamıyorum.
2- Video edit yaparken çok keyif alıyorum.
3- Telefonda edit uygulaması olarak Capcut kullanıyorum. Eğer bilgisayar alırsam muhtemelen PC versiyonunu kullanacağım.
4- Yeni alacağım bilgisayarda Capcut kullanmasam dahi edit yaparken sadece Adobe programlarının olduğunu biliyorum. Yani '' Bilgisayarda Edit Yapılabilen Uygulamalar'' adlı bir başlık açmak istemediğimden ücretli ücretsiz edit programlarını yazabilirsiniz.
5- Yaptığım editler genelde uzun videolardan oluşuyor (8 dakika ve üzeri). Ve genelde derleme benzeri videolar yapıyorum. Yani Arka Plana 20 saniyede bir değişen stok görseller ve arkada seslendirmeden oluşuyor.
6- Kısacası film çeker gibi editlerler uğraşmıyorum. Veya yok şuraya şu efekt yok şuraya şu hızlandırma falan değil. Yani basit editler yapıyorum.
7- Yukarıda yazdıklarıma göre bir tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Yaş oldu 18, bu saatten sonra zaten oyun falan oynayamam, üniversite de olmayacak gibi, en azından freelance edit yapıp para kazanmam lazım. Malum anlıyorum edit işinden, en azından vardiyalı işten döndükten sonra bilgisayarın başına geçip biraz uğraşırım. Sizleri daha fazla yormayayım. Güzel yorumlarınıza açığım. Özellikle de bilgisayar üzerine bir işte çalışan kişiler yorum yaparsa sevinirim. Sağlıcakla kalın. Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 88 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Markalı PC'ler