Hesabım, Instagram'ımın (tanımadığım rastgele bir kullanıcı) topluluk kurallarına uymaması nedeniyle askıya alındığımı söylüyor. Hesabımı devre dışı bıraktılar ve Insta'ya giriş yaparak itiraz etmek için 180 günüm var ama giriş yapıyorum ve itiraz edecek herhangi bir form veya herhangi bir şey yok. Hesabımı kurtarmak için ne yapmalıyım? Bilgisayar korsanları, hesabımla ilgili yardım almak için aradığım bir telefon numarasıyla ilişkili. Kendilerini facebook destekçisi olarak listeliyorlar ama hackerlar.
Yönlendiricimi yükseltmeyi düşünüyorum. Yakın zamanda fiber hat takıldı ve kurdukları yönlendirici zayıf. Bunu eBay'de 25 £ karşılığında buldum ama bunun premium bir yönlendirici olduğunu söylediler elbette. Farkında olduğum başka bir şey de, ya fibere hazır bir yönlendiriciye ihtiyacım olacak ya da bir ONT kurmam gerekecek (sanırım buna fiberi ve ardından yönlendiriciye takmak için çağrılıyor).
Biraz araştırma yaptığınızda internette pek çok farklı yanıt alıyorsunuz.
Ana kullanım alanları yayın yapmak, oyun oynamak ve haftanın 4 günü evden çalışıyorum. Ofis odası yönlendiriciden en uzakta olduğundan, uzun menzilli olan herhangi bir şey iyi olurdu, ancak bir TP menzil genişleticim var.
Mesh hakkında biraz okuyun ama buna değip değmeyeceğini söyleyemem ve açıkçası oyun oynarken oldukça iyi bir şey istiyorum. 200 £'a kadar bakıyordum ama biraz daha yukarı çıkabilirdim.
Esas olarak tavsiye almak, insanların ne kullandığını ve neyin gerçekten iyi olduğunu görmek için çevrimiçi Google makaleleri yalnızca bağlı kuruluş bağlantıları ve güvenmeye çalıştığım incelemelerden ibaret.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 65 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri