Eğer siz uykudayken de para kazanacağınız bir yol bulamazsanız, ölene kadar çalışmak durumunda kalacaksınız. Warren Buffett’in bu sözü internetten para kazanma sanatının ne kadar önemli bir yol olduğunu açıklıyor aslında. Bu sözü hatırladığınızda, finansal özgürlüğün ve pasif gelirin ne kadar kritik olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Şimdi, size nasıl bu hedefe ulaşabileceğinizi bu yazıda bulabileceksiniz.
Bu yazıda size, internet üzerinden para kazanmanın oldukça heyecan verici bir yolunu tanıtacağım. Eğer ek gelir elde etmek, uyurken dahi para kazanmak istiyorsanız, bu yazı kesinlikle işinize yarayacak. Peki, nasıl mı? İşte detaylar!
İlk olarak kayıt olun: KAYIT
Size anlatacağım bu fırsat, birçok kişinin gözünden kaçmış olabilir. İnternette basit görevler ve anketler yaparak kazanç elde edebileceğiniz bu platform, oldukça etkili ve kullanıcı dostu. Bu platform, günlük hayatınıza çok az müdahale ederek ek gelir sağlamanızı mümkün kılıyor.
Sitenin nasıl çalışıp kazandırdığına göz atacak olursak sitemiz İngilizce onu belirtelim ancak buna rağmen kullanımı oldukça pratik ve zorluk çekmeyeceksiniz. En çok kazandıran kısım surveys yani anketler bölümü. Burada sizin için özel önerilen anketleri tıklayarak dolar kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Anketleri kolay görmeniz ve kolay ulaşımı için ana sayfada bildirim şeklinde de çıkmaktadır. Ayrıca daily pool yani her gün yinelenen giriş yaptığınızda size cevap karşılığında ufak bir miktar ödeme yapıyor. Yani her gün ilk girdiğinizde bu alandan ödemenizi alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
İkinci sekme offers bölümü. Burada toplu önerilere göz attığımızda onlarca dolar ödül dağıtan teklifler bulunmakta ki bunların çoğu mobil uygulama görevleri ve oyunlar olduğu için hemen ilk kayıttan itibaren bu görevleri yapıp yüksek kazanç sağlayın. Böylelikle ilk günden güzel bir dolar ödemesi alabilirsiniz.
Diğer bir bölüm plan play sekmesinde buradaki mobil oyunları indirip oynayarak kazanç sağlayabiliyorsunuz. Gördüğünüz gibi pek çok seçenek ve bu oyunları oynadıkça bol dolar kazancı elde edebilirsiniz. Ayrıca bu sitenin appstore ve play storede mobil uygulamasıda mevcut.
Sitede görevleri gerçekleştirdikte ve vakit geçirdikçe platform sizi tanıyacak ve daha çok kazanma seçeneği ile anketler önermeye başlayacaktır. Yani sitede ne kadar çok bulunup teklifleri değerlendirirseniz o kadar yüksek kazanç sağlayabilirsiniz. Bu site, hayalinizdeki ek geliri elde etmek için ihtiyacınız olan fırsatı sunuyor. Küçük adımlarla büyük kazanımlar elde edebilir ve finansal hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
Bu platformda nasıl para kazanabileceğinizi öğrenmek çok basit. Görevleri tamamladıkça ve anketlere katıldıkça puanlar kazanıyorsunuz ve bu puanlar nakit paraya dönüşüyor. Eğer her gün sadece belirli bir gelir elde etmeyi bırakıp, gerçek anlamda pasif gelir elde etmeyi hedefliyorsanız, bu platform tam size göre!
Kazanç sağlayacak bu fırsatla, emek vermeden de para kazanabileceğiniz bir yol keşfedeceksiniz. Bu, hayallerinizi gerçekleştirmek için büyük bir adım olabilir.
Buradan ne kadar kazanabilirim? Kazançlar, tamamladığınız görevlerin ve anketlerin sayısına ve sizin bunları yapmanıza göre bağlı olarak değişiyor. Başarıyla görevleri tamamladıkça, geliriniz artıyor. Tabiki siz kazandıkça görev ve anketlerin sayısı artıyor.
Bu platformun en büyük avantajı, kazançların güvenli ve hızlı bir şekilde ödenmesi. Ayrıca, düzenli olarak ödüller ve bonus fırsatları da sunuluyor. Görüldüğü gibi payoneer, amazon hediye çeki gibi farklı ödeme yöntemleri bulunmakta. Kayıt olduktan sonra, bu platformun ne kadar kolay ve kazançlı olduğunu göreceksiniz.
Evet, bu platform güvenilir ve dünya çapında birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.
Eğer bu fırsatı değerlendirmek ve ek gelir elde etmek istiyorsanız, alttaki linki kullanarak kaydolabilirsiniz. Hadi sizde kazanmaya başlayın.
Kayıt Linki:
Refsiz: ysense
Video:
Sizlere MÜTHİŞ bir bedava coin kazanma sitesi anlatacağım. Bu coin musluğu bana günlük 1 dolar civarında parayı şu an çok uğraştırmadan sadece siteyi açık tutmak, arada bir bakıp anketlere girip ufak tefek görevleri yapmamla kazandırıyor. Cointiply ile bedavadan coin ve para kazanmak gerçekten çok kolay!
Uzun zaman internetten para kazanma yolları takip eden biri olarak bu sistemin kolay getirisi sebebiyle adeta hayran oldum. Buradan kolay para kazanma yollarını detaylı bir şekilde anlatacağım ki sizde faydalanın.
Sistemin mantığı, reklamlara tıklatma, sitede vakit geçirme, video izletme, anketlere katılma, oyun oynama ve uygula indirme gibi görevler sunarak karşılığında DOGECOİN, LİTECOİN, BİTCOİN ve DASH olarak alabiliyorsunuz. Uzun yıllardır kullanılan ödemeleri sorunsuz yapan güvenilir bir site.
ÖDEME KANITI
Ödeme kanıtında da görüleceği gibi 4 günde 2 kere üçer dolardan 6 dolar ödeme aldım. Ödeme eşiği doge, dash ve lite coin için 3 dolar yani site mantığına göre 30.000 coin topladığınızda, Bitcoinde ise 5 dolar yani 50000 coin sitede topladığında alıyorsunuz. Gate.io, Binance gibi cüzdanlara ödeme yapıyor. Ödeme yapmadığı cüzdan duymadım yani büyük firma cüzdanlarının hepsine hemen ödeme yapıyor. Benim ödemeler 12 saatte yattı ve Doge olarak ödeme aldım. Cüzdanıma yatınca bozdurdum ve farklı coinler aldım.
Şimdi gelelim bu muhteşem site nasıl kazandırıyor tek tek ipuçları ile açıklayacağım.
COİN MUSLUĞU
Sitede Roll tehe Faucet sekmesi var bu saat başı çark çevirme mantığı ile çalışan bir coin musluğu. Her saat 1 çevirme hakkı veriyor ve en az her çevirme 15 coin veriyor. Asal sayı yada yüksek sayı gelince verdiği coin miktarı artıyor. Günde yaklaşık 12 kere çevirdiğinizde sadece buradan yaklaşık 500 coin kazanabilirsiniz.
30000 coin ödeme eşiği için 500 coin az kazandırıyor gibi gelebilir ancak burada çok önemli bir nokta var ve bunu tanıtan çoğu kişi bilmez ve anlatmaz size. Resimde beyaz dairenin içinde yer alan çubuk bir nevi piyango. Eğer çark 99,999 gelirse bu çarkta biriken paranın hepsini alıyorsunuz ve bu miktar yaklaşık 300 dolar civarına geliyor! Zor ama imkansız değil alan pek çok kullanıcıya denk geldim. Ne kadar çok çevirirseniz o kadar şans artar.
ANKETLER
Bu sisteminin ana noktası anketler. 6-7 adet farklı anket sistemi var ve tüm bu sistemlerde günlük yaklaşık 2 anket doldurabiliyorsunuz verdiğiniz yanıtlara, yaş ve meslek ile aile durumuna vereceğiniz yanıtlara bağlı olarak. Ben günlük 20.000 coin kazandığım oldu sadece anketlerden. Her bir anket farklı ödeme veriyor süre ve yanıt miktarına bağlı olarak. En yüksek aldığım anket ödemesi 1 anket 6.000 coin oldu. Yani her anketten 6.000 ödeme aldığınızı düşünün 5 ankette ödeme eşiğine ulaşıyorsunuz.
SİTEDE ZAMAN GEÇİR BEDAVA COİN TOPLA
Evet bu sitede sadece zaman geçirerekte para kazanabiliyorsunuz nasıl mı?
Chat bölümü var sitede işte bu chat bölümünde start chat dediğinizde sizi chat bölümüne sokuyor bu İngilizce bir chat konuşmanız hiç gerekmiyor sadece katılım yeterli zaten konuşma bir işe yaramıyor. Gördüğüm kadarıyla yarım saattte yada 20 dakika da bir sitede damla resminde biriken coinler ki bu coin sitede tüm kullanıcıların topladığı coinler oluyor, bu biriken coinler rain yani yağmur başladığında chatte olan kullanıcı sayısına bölünüp chat katılan her kişiye otomatik veriliyor. Bunun için sitede zaman geçirip yani açık tutup her yağmurdan sonra Click the Qualify for Rain Pool seçeneğine tıkladığınızda otomatik coin kazanıyorsunuz. Peki çok getiriyor mu evet getiriyor. Özellikle akşam saatlerinde oldukça iyi coin bırakıyor. Tek bir yağmurdan 600 coin kazandığım oldu. Ortalama ise yaklaşık 1000 coin günlük sadece chatte kazanmanız mümkün hiç birşey yapmadan. Peki niye sitede durursak coin dağıtıyor bu site diye düşünürseniz bize bir zararı yok. Sitede durma süresi herhangi bir sitenin ne kadar yüksekse Google algoritması için en önemli arama kriteri oluyor ve aramalarda yukarı çıkıyor. Bu süreyi uzatmak isteyen sistem de bunu teşvik için sitede durdukça coin hediye ediyor.
OYUNLAR
Site mobil ve masaüstü oyun oynatma imkanı veriyor. Masaüstü oyunda güç çubuğu doldukça 22 coin gibi düşük bir miktar veriyor. MASAÜSTÜ Oyunlar cart ve balon patlatma, satranç tavla gibi bilindik ve kolay oyunlar ama hiç kazandırmıyor desek yeridir. Zor doluyor güç çubuğu o yüzden pek önermem.
Ama bir MOBİL OYUN BÖLÜMÜ var adeta coin basıyor. Mobil oyun bölümünde size bir mobil oyun indirtiyor ve o oyunu oynadığınızda dakika da 200 coin veriyor. Daha sonra bu coin ve süre mikratı düzenli artıyor Yani düzenli oynayınca bu oyunu günlük sadece oyundan 2000 coin yapar. Ben 5 dakika da 1000 coin aldım buradan kolayca coin basabilirsiniz. Tabi mobil uygulama üzerinden. Masaüstü oyunları pek bir işe yaramıyor. Mafia City oyunundan toplamda 110 000 coin yani 11 dolar çektim sadece oyun oynayarak.
TIKLAMALAR
Cointiply her gün yaklaşık 1000 coin değerinde PTC tıklama ve Video izleme görevi veriyor bu çok basit tıkladığı siteye gidip az bir saniye durunca coin kazanıyorsunuz. Video izletme görev seçeneği sadece mobil uygulamada açılıyor bilginiz olsun masaüstünde video izleme seçeneği yok. Ülkemizin lokasyonuna göre Hideout tv seçeneği açılmıyor o açılsa çok daha rahat kazandırır.
UYGULAMA YÜKLEME GÖREVLERİ
Sistem ayrıca yüklü coin kazanabileceğiniz mobil uygulama indirme ve üye olma karşılığı coin kazandırma seçeneği sunuyor ve gerçekten yüklü coinler kazanabilirsiniz. Mesela ben ilk günümde Yemek sepeti uygulama görevini yaptım yani Mobilden Play Storey e yönlendiriyor ve Yemek Sepetini indirtti bana. Yeni üyelik yaptın ve sadece bundan 4000 coin kazandım. 10.000 coin 1 dolar yapıyor bu arada. Yaklaşık 10 tane kadar böyle indirme görevi var. Bazı indirme görevleri ise 15000 coin! Ama bu yüksek coin içeren görevlerde indirdikten sonra üye olup belli bir kademeye ilerledikten sonra ödülü veriyor.
Multiplayer bölümü var pek önermem, kumar kısmı. 10 Kutu gibi birşey var boş kutuya tıklamadan ilerlerseniz her yeni kutuda yatırdığınız miktar çarpılıyor. Mesela 10 coin yatırdın en düşük ilk kutuda boş çektin 10 coin gidiyor. Ama yanmadan kutu açtın 61 kata kadar çıkabiliyor. Kumar mantığı olduğundan önermiyorum.
Kısaca anket doldurmadığınızı düşünelim. Sitede vakit geçirerek (yaklaşık 1000), PTC tıklamaları (yaklaşık 500) yapıp video izleyerek (yaklaşık 500), çark çevirerek (yaklaşık 600) gibi çok kısa ve basit görevleri yaptığınız varsayarak yaklaşık 2600 coin günlük adeta hiçbir şey yapmadan geliyor.
Ben genel olarak şöyle yapıyorum telefon yada masaüstü bilgisayarımda bu siteyi açık bırakıp yarım saatte bir click the rainpool yaparak chatte biriken coinleri topluyorum ve günde 2 kere kadar da anket düşmüş mü bakarak anket dolduruyorum. Böylelikle fazla emek ve zaman harcamadan BEDAVA para internetten geliyor. Gerçekten emek ve zamanımın karşılığını verdiği için sistem hoşuma gitti ve böyle kapsamlı bir yazı hazırlayıp sizlere öneriyorum.
Eğer wifi varsa mobil uygulamasından sisteme girip mobil oyun kısmından çok iyi kazanabilirsiniz. Anketleri de doldurduğunuz takdirde ödeme eşiğini günlük dahi doldurabilirsiniz. ben wifi olmadığı için Mobil oyun kısmına giremiyorum internet paketim bitmesin diye ama dediğim gibi wifi imkanınız varsa bu siteden yüklü kazanırsınız çok ta emek ve zaman harcamadan hemen üye olun ve bedava coin kazanmaya başlayın herkese BOL kazançlar.
Ref Üyelik için tıklayınız:
Refsiz üyelik:
cointiply.com
Refimden üye olursanız hiçbirşey kaybetmiyorsunuz sadece bana ufak bir yardımınız oluyor. Üye olanlara şimdiden çok ama çok teşekkürler
Bu sistem ile ilgili videom alttadır aklınıza takılanları sorabilirsiniz.
Evet bugün sizlere çok kolay BEDAVA coin veren bir musluktan bahsedeceğim. İsmi Faucetcrypto olan bu site ile aynı gün ödeme alabilirsiniz. Evet YANLIŞ duymadınız üye olduğunuz gün ilk ödemeniz istediğiniz Coin borsa hesabınıza yatıyor denenmiştir ve düzenli ödeme alınmaya devam edilmektedir.
Faucet Crypto Nasıl Kullanılır
Faucetcrypto gerçekten çok kolay ödeme yapan ve ödeme eşiği oldukça düşük bir sistem. Bedava yatırımsız coin dağıtan siteleri Hiç bilmeyenler için açayım, sitede verilen tıklama görevleri, 25 dakikada bir coin dağıtan otomotik musluk ve anket, oyun yükleme, oyun oynama gibi görevler karşılığında puan verilip bu puanı limiti doldurduğunuzda Binance, Paribu, Gate.io gibi borsalarda bulunan coin hesabınıza sitede biriken bedava coinleri aktarım yapabiliyorsunuz.
Gelelim nasıl kazanıyoruz. Şimdi ilk girişten itibaren açıklayıcı anlatacağım çünkü ilk andan itibaren sistemli bir şekilde kazanın istiyorum.
Üye olduktan sonra sitede 20 level limitini doldurana dek sadece PTC tıklamaları ve kısa link tıklamaları ile 25 dakikada bir açılan bedava coin musluğu fırsatları sunuyor. Level 20 zor değil mi demeyin ilk günde 20 leveli geçiyorsunuz.
20. seviyeye ulaşınca 6 adet anket, oyun, uygulama yükleme görevleri içeren şirket hesabı açılıyor. Bunları offerwalls bölümünde görebilirsiniz. Ayrıca CPX anketi çıkarsa otomatik surveys bölümünde görünüyor şirket hesaplarından anket aramanıza gerek kalmıyor.
Anketler seviye atlamak için gerekli level çubuğunu doldurmuyor bilginiz olsun. Challenges bölümünde ise belirli seviyeleri geçince verilen ödüller yer alıyor ve bu sistemde seviye atlamak çok cazip. Seviye atladıkça 25 dakikada bir çıkan musluktan gelen coin miktarı da artıyor! Bu özellik mesela cointiply de yok. Onu da tanıtmıştım. Cointiply de coin ödeme limiti 3 dolar ve bunu doldurmak bazen sabırsız üyeleri vazgeçirebiliyor ama Faucetcrypto ile her gün ödeme almanız mümkün. Tabi açıkçası ödeme miktarı çok yüksek olmuyor onu belirteyim. Ortalama 0.04 dolar 1000 coin gibi bir oranda. Ödeme alt limiti sitenin 1000 coin ve işte bu siteyi cazip yapanda alt ödeme limitinin çok düşük olması. Ben ödemelerimi #dash yada ravencoin olarak Gate.io ve Binance Tr hesabıma aktarıyorum ve nerdeyse her gün bazen günde 2 kez ödeme çekiyorum.
Şimdi ilk kayıt oldunuz zaten günlük 600 coin civarı PTC tıklaması ve kısa link tıklamasından coin geliyor her gün. Sonra 25 dakikada bir yani saatte dersek 2 kere bedava musluk açıyorsunuz ve 50 dakikada yaklaşık 35 coin kazanıyorsunuz. Bunu ara ara siteye uğrayarak 10 kere yaparsanız 500 coin yapıyor ve 1000 coini çok rahat geçip günlük ödemenizi nerdeyse pek bir şey yapmadan kazanıyorsunuz. Diğer bedava coin musluklarında ya ödeme eşiği çok yüksek yada anket gelmen kazandırmıyor. Faucet Crypto güzel yanı ise her gün düzenli kripto para kazanmanızı sağlaması.
Siteye 2022 yılından beri üyeyim ve dünya çapından pek çok kullanıcısı olan güvenilir bir sistem. Zaten ben bulmadım yani dünyaca ünlü bir site.
Ödemeler yaklaşık 4 ila 24 saat içerisinde geliyor. Gerçekten deneyin ödemeler hemen yatıyor ve yattıkça sizi oldukça motive edecek. Anketlerden çok güzel coin geliyor ve düzenli yatırımsız bedava coin almanızı sağlıyor. Altta sistemi tanıttığım Youtube videom bulunmakta detayları izleyebilirsiniz.
Üye olmak için tıklayınız.
Refsiz: Site
Refimden üye olursanız hiçbirşey kaybetmezsiniz tabi her türlü canınız sağolsun yeter ki önerdiğim sistemden kazanın yeter.
Referans: KAYIT
Video:
Merhaba Internet üzerinden nasıl para kazanırım? diye düşünenlerin cevaplarını bulacağı arkadaşlar! Bugün sizlere internetten para kazanmanın en yeni ve en etkili yollarından birini tanıtacağım. Kripto paralarla dolu heyecan verici bir dünya olan Coinpayudan bahsedeceğiz. Düşünsenize, sadece birkaç tıklama ile hemen kazanabilirsiniz! Üstelik bunun için uzman olmanıza gerek yok. Evet, yanlış duymadınız! Coinpayu ile internetten para kazanmak artık çok daha kolay ve eğlenceli. Evde ne iş yapabilirim para kazanabilirim? diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz.
Bu yazıda, Coinpayu'nun nasıl çalıştığını, hangi stratejileri kullanarak daha fazla kazanabileceğinizi ve kendi deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Eğer siz de kripto para dünyasına adım atmak istiyorsanız, bu yazıyı sonuna kadar okuyun! Hazırsanız, hemen başlayalım!
Öncelikle size buradan kazandığınız paranızı nasıl hemen çekebileceğinizi söyleyeyim. Öncelikle ödeme limiti olan 1000 puan, puanın ismi site için satoshi. Bu limite ulaştığınızda profilinize gelip yatırılmasını istediğiniz coin adresinizi ekliyorsunuz. Bu Binance Gate.io gibi cüzdanlar olabilir. Coin adresini ekledikten sonra Ödemenizi almak oldukça kolay. Withdraw seçeneğinden profilinize eklediğiniz coin seçeneğinizi ve adresinizi seçiyorsunuz. Mesela dogecoin bin satoshi ulaştığınızda talep ediyorsunuz ve kısa bir sürede paranız hesabınıza geçiyor. Size uzun yıllardır dünya çapında yüzbinlerce kişiye düzenli ödeme yapıyor ve dolar kazancı verdiği için yurtdışında çok popüler.
Ödeme limitine ulaşmakta oldukça kolay aynı gün dahi ödeme alabilirsiniz. Şimdi bakalım coinpayu nasıl kazandırıyor ve sizde hızlı bir şekilde düzenli ve yatırımsız gelir elde etmeye nasıl başlayacaksınız.
Wiewads bölümünde reklam tıklama bölümü olup tıkladığınız ve izlediğiniz reklam başına kazanıyorsunuz. Puan miktarı size az gelsede aslında en önemli yeri burası. Çünkü coinpayu bu alanı temizlemezseniz diğer cazip ve yüksek kazançlı teklifleri, özellikle anketleri size önermiyor. İşte bu yüzden ilk ve düzenli olarak reklam alanınızı temizleyin.
Parayı asıl kazandıran bölüm offers sekmesidir. Burada ilk anda karşınıza uygulama yüklemeleri gelecektir. Mobilden girip bu uygulamaları yüklediğinizde zaten ilk anda yirmi doların üzerinde kazancı hemen elde ediyorsunuz ve çekip talebi verip cüzdanınıza aktarıyorsunuz. Coinpayu ile işte hemen kazanç bu kadar kolay.
Ardından sitede görebileceğiniz gibi anketler yatırımsız ve kolay kazanç sunuyor. Anketlere giriş yaparak düzenli kazanç sağlayabileceksiniz. Anketlerde mümkün olduğunca spesifik cevaplar vererek katılım ve kazancı kolaylaştırabilirsiniz.
Üyelikten sonra görebileceğiniz gibi coinpayu dünya üzerinde binlerce kullanıcıya kazanç sağlıyor. Sizde en son kazananlara göz atarak en son nerelerden kazandıklarına göz gezdirebilir ve takip edebilirsiniz. Her zaman dediğim gibi internetten para kazanma sanatı sistem ve disiplinden geçmektedir. Sizde sürdürülebilir dolay kazancını yatırımsız ve sermayesiz elde etmek istiyorsanız sistemi düzgün bir şekilde takip edip kullanarak başarıya ulaşabilirsiniz.
Evet arkadaşlar, bugün sizlere Coinpayu ile internetten nasıl para kazanabileceğinizi anlattım. Coinpayu, dolar ve kripto paralar kazanmak için harika bir platform ve kullanıcı dostu arayüzü ile oldukça basit bir kullanım sunuyor. Siteyi ben keşfetmedim zaten uzun yıllardır kullanıcılarına düzenli ödeme yapan dünya çapında güvenilir bir site.
Refsiz:
Referanslı üyelik:
Refimden üye olursanız hiçbirşey kaybetmiyorsunuz sadece bana ufak bir yardımınız oluyor. Üye olanlara şimdiden çok ama çok teşekkürler
Bu sistem ile ilgili videom alttadır aklınıza takılanları sorabilirsiniz.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 537 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları