Selam arkadaşlar,
1 yıl önce aldığım SteelSeries Apex Pro TKL UK64866 Klavyem de bu yabancı arkadaşın yaşadığı sorunun aynısını yaşıyorum.
Cihaz USB ve Bluetooth ile çalışırken 2.4GHZ çektiğimde LED ekranı bile tepki vermiyor sadece F1-F12 tuşları beyaz yanıp sönüyor.
SteelSeries GG uygulamasından Factory reset atmak istediğimde Klavye tuşlarının çalışır olduğunu gördüm, CTRL + L + ESC tuş kombinasyonu klavye 2.4GHZ iken aktif olarak çalışıyor .
Ekran görüntüsü ilettiğimde , cihaz 2.4G Connected yazıyor ancak Bilgisayar görmüyor.
Farklı bilgisayarlarda denedim, Dungle port Type C ve usb converter ile denedim.
Aygıt Yöneticisi driverları sildim, SteelSeries device programını sildim yükledim yine de sonuç alamadım, Steelseries e mail attım yaptıklarımdan başka bişey söylemedi maili de ekleyebilirim.
Bu klavyeyi kullananlar, Klavye üzerinde Factory Reset attığıktan sonra aktif etmem gereken herhangi bir 2.4GHZ ayarı var mıdır?
Videodaki arkadaş yabancı ve klavyeyi attığını söylüyor, bunu ben yapamam dolar kuru ortada, bilgisi olan var mıdır?
Şimdiden çok teşekkür ederim, umarım yardımcı olabilecek bir arkadaşım çıkar.
Saygılarımla
Meslek: İşçi
İlgi Alanları: Teknoloji
25-Araştırmacı |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 227 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad