W11 24H2 güncelleme sorunu
Merhaba. Birkaç gün önce yukarıda belirttiğim güncelleme bilgisayarıma geldi yaptım ama şimdi tekrardan geldi. Birkaç gün önce güncel gösteren 24H2 güncellenmesi tamamlanan bilgisayarım tekrar eski sürüm oldu ve bu güncelleme ortaya çıktı. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
Yeni Laptop Önerisi
Yeni laptop alacağım. Genelde blender gibi uygulamalar kullanıyorum. Ara sıra oyun da oynarım. Aşağıya almayı düşündüğüm pcnin linkini bırakıyorum. Sizce olur mu?LENOVO LOQ/ Intel Core i5-12450HX/ 24GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6"/ RTX 4050/ Win 11/ Gaming Laptop 83GS009CTR Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Merhaba. Yakın zamanda bu işlemi yaptıran var mı? Ortalama bir fiyat bilgisi verebilecek ya da. Telefonla bilgi vermiyorlar ve servis yeri bana çok uzak. Ondan dolayı erkenden fiyat bilgisi öğrenmek istiyorum. Bilgisayarın garantisi yok ama gene de yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum
Üniversitede biber gazı taşımak yasak mı?
Şu son olan olaylardan yanımda bulunsun diye aldım. Üniversiteye sokabilir miyim bilmiyorum. Kapı dedektöründen geçiyoruz. Alırlar mı acaba bilmiyorum. Hiç öyle geçen var mı?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 455 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel