İngilizce grammer konuları neler ?
A1 ingilizce grammer konuları neler bilen biri başlıklar halinde yazabilir mi çünkü her site ve kanal farklı bir şey söylüyor
Ünüversite mi Avrupa mı
Marmara Üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım tercih ettim puanım fazlası ile yetiyor yani büyük ihtimalle üniversiteyi kazanacağım ama geçen gün babam Almanya'ya işçi olarak gitmek için bir adama başvuracağını söyledi ve bana da üniversiteye gitme ve benimle Almanya'ya çalışmaya gel dedi. Üniversiteye gitmek istiyorum kendimi geliştirmek için bile giderdim yani Ama öte yandan Almanya'ya gidersem 2300 euro kazanacağım ve bu az bir para değil aslında zaten üniversiteyi bile Avrupa'ya gitmek için okumak istiyordum ama bir yandan da ünüversiteye gitmek istiyorum çok kararsızım yani
Üniversite mi Avrupa mı
Marmara Üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım tercih ettim puanım fazlası ile yetiyor yani büyük ihtimalle üniversiteyi kazanacağım ama geçen gün babam Almanya'ya işçi olarak gitmek için bir adama başvuracağını söyledi ve bana da üniversiteye gitme ve benimle Almanya'ya çalışmaya gel dedi. Üniversiteye gitmek istiyorum kendimi geliştirmek için bile giderdim yani Ama öte yandan Almanya'ya gidersem 2300 euro kazanacağım ve bu az bir para değil aslında zaten üniversiteyi bile Avrupa'ya gitmek için okumak istiyordun ama bir yandan da gitmek istiyorum üniversiteye çok kararsızım
Ünüversite mi Avrupa mı
Marmara üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım tercih ettim ve puanım yetiyor fazlasıyla yani gidicem büyük ihtimalle ama geçen gün babam Almanyaya çalışmak için bir adama başvuracağını söyledi ve sende ünüversiteye gitme ve benimle Almanyaya gel dedi çalışmak için ama ben çok kararsızım Ünüversiteye gitmek istiyorum kendimi geliştirmek için olsa bile ama öte yandan iş için almanaya ya gidersem 2300 euro kazanicam ve bu iyi bir para mezun olsam bu kadar kazanamam öte yandan ise zaten ünüversiteyi avrupaya gitmek için okumak istiyordum kararsizim yani
Siz hangisini tercih ederdiniz bölüm olarak hangisinde yurt dışına çıkma ve iş bulma imkanı daha fazla sizce
Marmara mi Dokuz Eylül mü
Eğtim ve iş bulma imkanı olarak hangisi daha iyi sizce
Siz hangi üniversiteyi tercih ederdiniz
Çok kararsızım sizce hangisinde iş bulmaya ve yurtdışına gitme imkanım olur, siz hangisini seçerdiniz
• Dokuz Eylül / Akdeniz : uluslararası ticaret
• Dokuz Eylül / Akdeniz : iktisat
• Akdeniz : işletme
• Marmara : coğrafya ve tarih öğretmenliği
• Ankara / İstanbul / Medipol / Marmara : gazetecilik
• Maltepe / Ankara / Marmara : halkla ilişkiler ve tanıtım
• Marmara / İstanbul / Medipol / Ankara : halkla ilişkiler ve reklamcılık
• İstanbul Medeniyet : okul öncesi öğretmenliği
• Afyon / Bilecik / Osmaniye : iç mimarlık ve çevre tasarımı
Siz hangi üniversiteyi tercih ederdiniz
Çok kararsızım sizce hangisinde iş bulmaya ve yurtdışına gitme imkanım olur, siz hangisini seçerdiniz
Sizce hangi üniversite
sınav sonuçlarının açıklanmasına az kaldı ve ben çok kararsızım uluslararası ilişkiler okumak istiyorum ama o akdeniz üniversitesinde gelir öte yandan ise sözelden de marmara halkla ilişkiler ve tanıtım gelir büyük ihtimalle biri istediğim bölüm diğeri iyi ünüversite sizce hangisi?
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.247 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar