Kursa gitmeden ielts b1 alınır mı?
Kursa gitmeden kendi çalışmamla ielts sınavından b1 alabilirmiyim ve ne kadar süre çalışmam lazım?
Casper nirvana c650 i5 32gb ram 1tb gb resident evil vilage kaldırır mı sizce ekran kartı da Iris Xe Graphics
Casper nirvana c650 i5 32gb ram 1tb gb resident evil vilage kaldırır mı ?
Casper nirvana c650 i5 32gb ram 1tb gb resident evil vilage kaldırır mı ?
İngilizce grammer konuları neler ?
A1 ingilizce grammer konuları neler bilen biri başlıklar halinde yazabilir mi çünkü her site ve kanal farklı bir şey söylüyor
Ünüversite mi Avrupa mı
Marmara Üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım tercih ettim puanım fazlası ile yetiyor yani büyük ihtimalle üniversiteyi kazanacağım ama geçen gün babam Almanya'ya işçi olarak gitmek için bir adama başvuracağını söyledi ve bana da üniversiteye gitme ve benimle Almanya'ya çalışmaya gel dedi. Üniversiteye gitmek istiyorum kendimi geliştirmek için bile giderdim yani Ama öte yandan Almanya'ya gidersem 2300 euro kazanacağım ve bu az bir para değil aslında zaten üniversiteyi bile Avrupa'ya gitmek için okumak istiyordum ama bir yandan da ünüversiteye gitmek istiyorum çok kararsızım yani
Üniversite mi Avrupa mı
Marmara Üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım tercih ettim puanım fazlası ile yetiyor yani büyük ihtimalle üniversiteyi kazanacağım ama geçen gün babam Almanya'ya işçi olarak gitmek için bir adama başvuracağını söyledi ve bana da üniversiteye gitme ve benimle Almanya'ya çalışmaya gel dedi. Üniversiteye gitmek istiyorum kendimi geliştirmek için bile giderdim yani Ama öte yandan Almanya'ya gidersem 2300 euro kazanacağım ve bu az bir para değil aslında zaten üniversiteyi bile Avrupa'ya gitmek için okumak istiyordun ama bir yandan da gitmek istiyorum üniversiteye çok kararsızım
Ünüversite mi Avrupa mı
Marmara üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım tercih ettim ve puanım yetiyor fazlasıyla yani gidicem büyük ihtimalle ama geçen gün babam Almanyaya çalışmak için bir adama başvuracağını söyledi ve sende ünüversiteye gitme ve benimle Almanyaya gel dedi çalışmak için ama ben çok kararsızım Ünüversiteye gitmek istiyorum kendimi geliştirmek için olsa bile ama öte yandan iş için almanaya ya gidersem 2300 euro kazanicam ve bu iyi bir para mezun olsam bu kadar kazanamam öte yandan ise zaten ünüversiteyi avrupaya gitmek için okumak istiyordum kararsizim yani
Siz hangisini tercih ederdiniz bölüm olarak hangisinde yurt dışına çıkma ve iş bulma imkanı daha fazla sizce
Marmara mi Dokuz Eylül mü
Eğtim ve iş bulma imkanı olarak hangisi daha iyi sizce
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.560 (Bu ay: 310)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar