Yks ye girmek myp ile geçişe engel mi?
Bir üniversitede kayıtlıyım ve tekrar yks ye başvurdum öylesine giricem tercih falan yapmayacağım ama aynı zamanda bu yıl myp ilede geçişe başvurucam sınava tekrar girmem myp ile yatay geçişe engel mi
Kyk ek tercihlerde yurt çıkar mı
Yatay geçiş yapıp il değiştireceğim bu yüzden kyk ek tercihlerde yurt çıkma olasılığı nedir yurt çıkan veya açıkta kalan oldu mu daha önce
Yatay geçiş te ders içeriklerini okuduğumuz yıla kadar mı yoksa hepsini mi yüklemeliyiz
Ek madde 1 ile yatay geçiş
farzedelim ben 400 puan yaptım geçen sene ve o bölümün puanı benim sınava girdiğim sene 380 di ama geçiş yapacağım yani bu sene 410 oldu yani sınava girdiğim senenin mi yoksa bu senenin mi puanı baraj olarak kabul ediliyor ve ben 414 puan 17k sıralama yaptım geçmek istediğim yer 401 puan ve 30k ve sadece 2 3 kişilik kontenjan var sizce geçme olasılığım nedir
Normal ünüversiteyi bırakırsak sınavsız ikinci ünüversiteye devam edebip mezun olabilirmiyiz yoksa kaydımız silinir mi
Ek madde 1 yatay geçiş hakkında
farzedelim ben 400 puan yaptım geçen sene ve o bölümün puanı benim sınava girdiğim sene 380 di ama geçiş yapacağım yani bu sene 410 oldu yani sınava girdiğim senenin mi yoksa bu senenin mi puanı baraj olarak kabul ediliyor ve ben 414 puan 17k sıralama yaptım geçmek istediğim yer 401 puan ve 30k ve sadece 2 3 kişilik kontenjan var sizce geçme olasılığım nedir
Kursa gitmeden ielts b1 alınır mı?
Kursa gitmeden kendi çalışmamla ielts sınavından b1 alabilirmiyim ve ne kadar süre çalışmam lazım?
Casper nirvana c650 i5 32gb ram 1tb gb resident evil vilage kaldırır mı sizce ekran kartı da Iris Xe Graphics
Casper nirvana c650 i5 32gb ram 1tb gb resident evil vilage kaldırır mı ?
Casper nirvana c650 i5 32gb ram 1tb gb resident evil vilage kaldırır mı ?
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.226 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar