PS5 e oyun yüklemek?
Bilmediğim için soruyorum DVD ile oyun yüklenmiyor sanırım. Yüklenmiyorsa oyunda kaldığım yeri nasıl kaydederim?
i7 12650H mı M3 air mi pro m4 mü?
Elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Meezuniyet aşamasındayım. Aklımda projeler var ama windows tabanlı laptopum eskidi, 7 yaşında. i7-12650H işlemcili 64gb ram 2tb ssd li laptopa geçiş yapmalımıyım yoksa yazılımcı olarak çalışmak istediğim için eski laptopun yanına M3 air almakta istiyorum. Bu ikilemde kaldım. Yoksa biraz daha para biriktirip yıllarca rahatça kullanmalık macbook pro M4 baz modelini mi almalıyım? Düşünceleriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler.
Windows kullanıcısıyım. İlk defa video editine başlayacağım. Acaba kendimi Adobe Premier Pro da mı yoksa DaVinci Resolve de mi başlayıp ilerlemeiyim. Sebebinide belirtirseniz sevinirim.
Yeni Macbook M4 hangi özelliklerle gelecektir?
|
Mac de Windows programları
|
İntel i5-12450H mı Apple M2 mi?
Bir yazılımcı olarak bütçeme uygun laptop seçiyorum. Siz olsanız İntel i5-12450H işlemci mi Apple M2 işlemciyi mi tercih edersiniz?
Mühendislik eğitimi için laptop tavsiyesi?
Özellikle MatLab Simulink ve diğer PCB çizim programları ve diğer mühendislik programları için Casper Excalibur G870 laptop (i5-12450H 32GB RAM 1TB NVME SSD GEN4 6GB RTX4050) özellikleri yeterli olur mu?
PS5 slim e 4TB SSD takacağım.
PS5 slim e 4TB SSD takacağım. Toplam min. kaç oyun alır?
Araç içi plastik kısımlar yapışyapış oldu.
Araç içi plastik kısımlar yapışyapış oldu. Ne yaptıysam geçiremedim. Çok kirli bir görüntü oluşturuyor. Hnangi malzeme ile yıkamalı temizlemeliyim?
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.355 (Bu ay: 679)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware