Sadece vazgeçiyorum. NETGEAR nighthawk xr500 yönlendiricim var. Çalıştığında sorun yok. Verim duyarlılığı vb. ancak son bir yıldır birkaç günde bir rastgele yeniden başlatıyorum.
Yeniden başlatma günlükleri temizler, böylece buna neyin sebep olduğuna dair hiçbir kanıt yakalanmaz. Muhtemelen zayıf bir termal sensördür ve garanti kapsamı dışında olduğundan kolay bir düzeltme yoktur.
Bu yüzden. Büyük 3 katlı ev. Ayrı zigbee ağı ve bir dizi sabit IP cihazı (kameralar, kapı kontrolörleri, Ethernet üzerinden video vb. içeren otomatik bir evim var).
Tadilat sırasında evin kablolarını bağladım, ancak yönlendirici düştüğünde kablolu ve kablosuz cihazlar da düşüyor.
Yönlendirici, çok memnun kaldığım bir kenar mikrotik cihazın içinde oturuyor.
Benim kullanımım evin veya garajın herhangi bir yerindeki cihazdır ancak oyuncu değilim. Ancak çocuklarım (ve misafirleri) düşüşlerden gerçekten etkileniyor ve düşük gecikmeli performans istiyor. Çoğunlukla oyun odasındaki bir anahtara bağlanıyorlar ancak her yere bağlanabilme esnekliğini istiyorlar.
Yardıma ihtiyacım var
1gb att bgw320-505 yönlendiricim var
WiFi üzerinden 300 MB/sn yükleme ve indirme hızına sahip bir dizüstü bilgisayar Windows 10 kullanıyorum
Onu köprüye ayarladım ve iş için berbat bir WiFi kartı olan Windows 10'a başka bir dizüstü bilgisayar bağladım. 30mbs yukarı ve indirin.
Köprü kurduğumda, yüklemem 270mbs'ye çıkarken, dizüstü bilgisayar indirmem 1mbs'ye çıktı. İndirme hızını nasıl düzelteceğiniz hakkında bir fikriniz var mı? Bunu kısa vadede düzeltebilir miyim? Daha iyi ağ kurulumu üzerinde çalışıyorum.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 81 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri