Başkaları tarafından oluşturulan hesapların engellenmesi
Bu yüzden defalarca engellememe rağmen beni Instagram'da yalnız bırakmayacak biriyle uğraşıyorum. Hesabımı herkese açık hale getirdim çünkü müzisyenim ve kendimi ortaya çıkarmak istiyorum ama son zamanlarda hesabımı gizli yapmak zorunda kaldım çünkü hesabımı görüntülemelerinin, arkadaşlarımı topluca takip etmelerinin vb. stresini kaldıramıyorum. Bildiğim hesaplarını engelledim ve insta, sahip oldukları veya oluşturdukları diğer hesapların da otomatik olarak engellendiğini söylüyor ancak bunun çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Her sistem kusurludur ve belki ben paranoyağım, ancak diğer hesapları kontrol etmenin başka bir yolu olup olmadığını merak ediyordum, böylece onları engelleyebilir ve hesabımı tekrar herkese açık hale getirebilirim. Okuduğunuz için teşekkür ederiz!
Hangi kurulumu kullanıyorsunuz ve neden?
Herkese selam!
10 yıldan fazla bir süre önce kameraman olarak çalışıyordum, kamera donanımıyla ilgiliydim ve güncel bilgilere sahiptim.
Son zamanlarda kamera donanımı aramaya başladım ve bir nevi kayboldum. Sanki piyasayı yeniden tanımam gerekiyormuş gibi geliyor.
Peki, insanların profesyonel fotoğrafçılık ve videografi için ne kullandığını merak ediyorum. Kurulumunuzla ilgili özellikle neyi beğeniyorsunuz?
Düzenleme: Profesyonel olmasanız bile kurulumunuzla ilgileniyorum.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 115 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar