MERHABA,
Bunun sorulması gereken doğru yer olup olmadığını bilmiyorum ama umarım birisi bana yardımcı olabilir veya daha fazla bilgi verebilir.
Yeni dairemde internet/wifi merkezi düzenlemesi var, dolayısıyla her dairenin kendi erişim noktası var. 1 wifi ağı var ancak tüm dairelerin şifresi farklı.
Kendi wifi ağımı istiyorum ve paylaşılan bir wifi ağım yok. Erişim noktası, bir cihazı veya ağ anahtarını takmak için ücretsiz bir bağlantı noktasına sahiptir.
Şimdi bir yönlendirici satın almanın ve onu erişim noktasına takmanın ve yönlendirici aracılığıyla kendi kablosuz ağımı kurmanın mantıklı olup olmayacağını merak ediyordum. Böylece kendi ağımı yapılandırabilirim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba, yaklaşık 33 bin yorum içeren bir Facebook paylaşımım var ve bunların çoğu spam, yalnızca belirli bir kişinin resim veya yorumlarını gösterecek şekilde filtrelemem gerekiyor. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Bu herkese açık bir gönderi ve ben gönderiyi yayınlayan sayfanın yöneticisi değilim. Teşekkür ederim
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 62 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri