Güncellemelerden sonraki sorunlar
Instagram'ın getirdiği her güncellemeden sonra, bazı korkunç hatalar yakında takip ediyor. Her seferinde, hatasız. Fotoğraflar kareler halinde otomatik olarak kırpılmadan birden fazla fotoğraf yayınlayamıyorum. Çok sinir bozucu ve bu karşılaştığım birçok sorundan sadece biri. Güncellemelerin sorunları başlatacağını değil çözeceğini düşünürsünüz
Yakın zamanda T-Mobile 5G Ağ Geçidi (G4AR + G4SE) için bir menzil genişletici satın aldım. 71 bant frekansında olduğunu iddia ediyor. 698MHz-2700MHz frekans aralığına sahip olduğunu iddia eden çok yönlü bir antenle geldi.
Metal kaplamalı ve metal çatılı küçük bir evde yaşıyorum ve ağ geçidinin sinyal gücünün açık havada çok daha iyi olduğunu fark ettim, bu yüzden menzil genişleticiyi satın aldım…
T-Mobile veya ortak bir şirket tarafından satılan bir tür süper pahalı kurulum olmadan T-Mobile ağ geçitlerinin genişletilmesine ilişkin çevrimiçi olarak fazla bilgi göremiyorum, bu yüzden farklı bir şey deneyeceğimi düşündüm.
Bu kurulum işe yarayacak mı? https://vshare.onl/
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 90 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri