bir yavrumuzu sahiplendim türü pekinez 1 yaşında cumartesi günü benimle olacak hayatımda ilk kez köpek besliyorum her gün 2 öğün yemek yiyecek hangi mamadan kullanıyorsa onu kullanacak günde bir ya da iki kez egzersiz için dışarı çıkartacağım tüm gün oyun oynayacağım 3 günde bir tüylerini tarayacağım 10 günde bir yıkayacağım çünkü sahibi genelde bunları yapıyormuş bunların dışında gereken her şeyi yapacağım ama sizin vermek istediğiniz tavsiyeler var mı özellikle pekinez cinsi köpek sahibi olanlara söylüyorum
Kurs alırken nelere dikkat etmeliyim
Merhabalar 2024 yks süreciyle birlikte web tasarımı ve kodlama bölümüne yerleştim programlama alanında kendimi geliştirmek istiyorum sizce nereden başlamalıyım ve kurs alırken nasıl bir yol izlemeliyim html için ayrı css için ayrı javascript vs.. için ayrı bir kurs mu almalıyım? yoksa tek parça çalışsam yetiyor mu?
1 milyon 801 bin sıralamam var. Bu bolümlerden hangisinin çıkma ihtimali varsa vardır? yoksa açıkta kalma ihtimalim var mıdır? mezuna mı bırakmalıyım, yoksa tercih yaparak şansımı mı denemeliyim? bu arada korkunç bir sıralama ve muhtemelen açıkta kalacağım bunu biliyorum ama yinede emin olmak için sormak istedim. bu yüzden lütfen beni yargılamayın.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 314 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Köpekler