TAŞINABİLİR NAVİGASYON CİHAZLARI HK
Arkadaşlar Merhaba,
Kullanabileceğim Taşınabnilir Navigasyon Cihazları önerecek olan varmı.
Google Maps yada Yandex gibi.
Rotadan çıkınca yeni Rota Oluşturma,Harita Güncelleme,Paralı Yol vb özellikleri olan önerebileceğiniz güzel kullanışlı bir navigasyon cihazı
Selamun Aleykum Merhabalar,
Üstadlar 2007 Model Fiat Linea 1,3 Dynamıc 205 bınde aracım var. Aracın ağır bakımını yaptırdıktan (kartel ve yağ pompası bu esnada değişti) sonra ARABA SOGUK HAVALARDA yag basınc uyarısı verıyor.Hava nekadar soguksa yag basınc uyarısı okadar uzun sure yanıyor veya yanıp yanıp sonuyor. Taki motor tam anlamıyla ısınana kadar.Hava sıcaklıgına baglı olarak bazen 2 dk bazen 5 dk boyunca bu ikaz ışığı yanıyor. Motor tam anlamıyla ısındıktan sonra bırdaha herhangi bir sıkıntısı olmuyor.
3 defa yag pompası ,5 defa fıltre 3 defada mişür değiştirdim malesef. Denemediğim birşey kalmadı.Ustada değiştirdim ama sonuç değişmedi.
Yağ Castrol 5W30 Kullanıyorum. Filtre olarak hemen hemen bütün markaları denedim.
Sizce sorun ne olmalı.Ne gözden kaçıyor.
Yağ Fabrikanın önerdiği yağı kullansam olurmu düzelme olurmu .Selina yag sızce nasıl ?
2.bir sorum yağ markasını ne sıklıkla değiştirmem doğru olur yada bir mahsuru varmı?
3.ve son sorum araç bujilerini değiştirmeme rağmen kontak kapatıp açtığım zaman buji ışıklaır yanıp yanıp sönüyor.30 sn sonra kaybaluyor. bujilerde 2 defa değişti ama ustalar önemlı degıl dıyıp savsaklıyor.
Bu kızdırma bujısı hatası elektrıksel olma ıhtımalı yuksek Bu sorun. yag basınç uyarısı hatasını tetıkle dururmu oluyormudur.Bır bağ kurulabilirmi ?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 188 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası