2 Haftadır uğraşıyorum bir türlü çözemedim. Bilgisayarımda hiç birşey yoktu temizlik amaçlı format attım. Bilgisayar format sonrası windows 10 logosuna gelince hiç bir hata vermeden sürekli reset atıp tekrarlıyor. Ramlerimi teker teker test ettim problem yok. SSD başka pc de format attım denedim çalısıyor. Format usb'im ile başka bilgisayara format attım problem yine yok. Kendi bilgisayarımda nasıl bir sorun var birtürlü çözemedim. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bir ara bilgisayar kayıt defteri dosyası olmadığından veya içinde hatalar olduğundan işletim sistemi yüklenemedi. Diye hata verdi artık bu hatayıda görmüyorum. Hata kodu olarak 0xc000014c verdi. Ama artık bunuda vermiyor sürekli reset atıyor. En az 10 kere format attım. Windows 7 yükledim ondada aynı şekilde tam windows logosuna gelince tekrar aynı döngüyü tekrarlıyor. Başlangıç onarma denedim forum sitelerinde yazan herşeyi denedim hiç bir şekilde bilgisayar açılmıyor aynı döngü reset atıp duruyor başka power da denedim. Yine aynı şekilde döngü devam ediyor. Yardımcı olabileceğiniz fikir sunabileceğiniz birşey varsa memnun olurum. İYİ FORUMLAR
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 60 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım