Telefon Virüsü hard reset atılınca gider mi?
Merhaba arkadaşlar, dün annemin telefonunda kendisinin asla atmadığı bir mesajla karşılaştım mesaj içeriğinde fibabankaya alışveriş kredisi çekilmek istenmiş annemin tcsi ve doğum tarihi de var mesajda. Fibabankadan sonra tekrardan mesaj gelmiş kredi onaylanmadı diye. Annemin fibabankaya hesabı bile yok. Bankalarla görüştük gerekli tedbirler alındı ancak içimiz hiç rahat değil bugün hard reset attım telefonu kapatıp ses tuşlarıyla. Sizce problem çözülmüş müdür yoksa samsung'a götürüp rom attıracağım.
Yatay Geçiş İptali ve Yeni Kayıt
Merhaba arkadaşlar daha önce birkaç yıl önceden açıldığı için ve oradan yanıt alamadığım için yeni bir konu açtım.
Ben genel not ortalaması ile yatay geçiş yapmayı düşünüyorum ancak bir problem yaşıyorum bu konuda. İki üniversiteye başvuruyorum ancak en çok istediğim üniversite daha sonra açıklanıyor. İlk açıklananın ise ihtimali daha yüksek. O nedenle ihtimali yüksek olan üniversiteye kayıt yaptırmak istiyorum eldeki bulgurdan olmamak adına. Bu nedenle eğer ki sonra açıklanan ve daha çok istediğim üniye kabul alırsam ona kayıt yaptırmak için ilk ünideki kaydımı iptal edeceğim. Sanıyorum kayıt iptali yaptıktan sonra tekrar eski üniversiteme dönüyor ve sonrasında kabul aldıgım yere kaydımı tekrardan yaptırabiliyormuşum. Ancak hesapladığımda kayıt iptali için 6 gün sürem var.
Daha önce bu durumu yaşayan var mı bu işlemler kaç günde halloluyor, yöksis' e ne kadar sürede yansıyor acaba?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 193 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar