Monster Laptop Wifi ve Bluetooth Açılmyor
Monster AbraA7 V11.3 sahibiyim. Dün sabah bilgisayarı açtım. Önceki gün bilgisayarda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen dün birden wifi açılmaz oldu. Wifi'yi açıyorum ve kendiliğinden geri kapanıyor yani sonuç olarak hiç açılmıyor aslında. Bugün de fark ettim ki bluetooth da açılmıyor çok ilginç bir şekilde. Driver kurmak istedim. Bilgisayarımın modelini arattığımda ise tam olarak modele uygun driver bulamıyorum. V11.4 ve V11.5 var en yakın. Fakat bunları kurduğum zaman uygun olur mu çözüme ulaşır mıyım bilemiyorum. Modelime uygun driver varsa atar mısınız acaba? Ya da bu driverlardan birini kursam işe yarar mı, sorun yaşar mıyım? Bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
Monster Ömür Boyu Bakımdan Faydalanabilecek Miyim
Arkadaşlar Monster abra a7 v11.3 laptop sahibiyim. Ekranı 120 hz'e aldığım zaman oyunlarda ve kırmızı yanıp sönen ışıklarda falan ekran kapanıp açılıyordu. 60 hz de bir sıkıntı olmadığından dolayı idare ediyordum. Şimdi de wifi bağlantı sıkıntısı çıktı. Garanti süresi doldu ve ben de bilgisayarcı bir tanıdığıma tamir ettirmeyi düşünüyorum. Çok uzattım merak ettiğim konu ben harici bir bilgisayarcıya tamir ettirdiğim zaman Monster'in ömür boyu bakım servisinden (garanti değil toz temizliği termal macun bakımı vs.) faydalanmaya devam edebilecek miyim acaba? Tahminden ziyade kesin bilgisi olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum :)
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 263 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar