Bayiye Verilen Kapora
Merhaba kısaca bir olay anlatıp fikir almak istiyorum.
Y Bayisinden citroen c4x platin gri almak için bayiye kapora verdik. Daha sonradan bizi arayıp platin gri renginin kalmadığını ellerinde kalan son aracın beyaz renk olduğunu ve ancak bize beyaz renkte araç verebileceklerini söylediler yada eylül ayının sonunu beklememizi söylediler. Bende başka bir bayiden istediğim renk aracı buldum ve oradan alacağın ama Y bayisi verdiğim kaporayı 4 gündür geri vereceğiz diye geçiştiriyorlar. Citroen Türkiye den şikayet oluşturdum ama başka bir yol bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Hangi suv seçilmeli
Öncelikle herkese selamlar 0 araç almak istiyorum bunlar
Citroen C4X (Shine ) / Volkswagen taigo (Life) / Skoda Kamiq (Elite) / Peugeot 2008(Active prime)
Bagaj çok önemli değil. Servis ayrıcalıkları ve sorunsuz araç olması daha önemli. Mesela ekran donması , boya atması gibi sorunlardan bahsediyoru.
Sizce bu araçlardan hangisini tercih etmeliyim kısaca sizi yormadan sebeplerini yazarsanız sevinirim. Ve başka önerisi olacak olan varsa önerilere de açığım.
Teşekkürler..
Hangi suv seçilmeli
Öncelikle herkese selamlar
Citroen C4X (Shine ) / Volkswagen taigo (Life) / Skoda Kamiq (Elite) / Peugeot 2008(Active prime)
Sizce bu araçlardan hangisini tercih etmeliyim kısaca sizi yormadan sebeplerini yazarsanız sevinirim. Ve başka önerisi olacak olan varsa önerilere de açığım.
Teşekkürler.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 605 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası